Monika Marija nesuvaldė ašarų | Diena.lt

MONIKA MARIJA NESUVALDĖ AŠARŲ

  • 6

Šį sekmadienį LNK televizijos eteryje pasirodys jau trečioji projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ laida, kurioje ir vėl stebins vaikų balsai.

„Užaugusi planuoju būti dainininkė, bet kadangi labai mėgstu gaminti, planuoju turėti ir savo restoraną, kuriame kiekvieną dieną vyks ir mano koncertai“, – tokius ateities planus atskleidžia areną ir mokytojų širdis sudrebinusi dvylikametė Milėja.

Talentą dainuoti iš operos solisto tėčio ir smuikininkės mamos paveldėjusi dalyvė, savo pasirodymu sugebės priblokšti net visko girdėjusius mokytojus.

Viso pasirodymo metu, arena su kiekviena nata Milėjai plos atsistojusi, o Monika Marija nebegalės suvaldyti ašarų išgirdusi, ką savo balsu sugeba mažoji dalyvė.

„Dėl tavęs esu visa nubėgusi, aš net nežinau ką pasakyti. Aš visą vakarą stengiausi kažką protingo pasakyti vaikams, kažką vokališkai parodyti, kad tik vaikai iš šio projekto išsineštų viską, kas yra geriausia. Bet dabar... Dabar aš tiesiog nebežinau, ką pasakyti“, – verkdama kalbės Monika Marija.

„Aš negaliu patikėti, kad projekte yra tokie balsai. Prieš mane stovi profesionalas vos dvylikos metų. Pamokyk mane, prašau, kaip reikia dainuoti. Aš net negaliu, mano kūnas virpa, mano protas virpa. Tai, ką aš dabar išgirdau mane tiesiog abstulbino. Vienintelis dalykas, kuo mes tau galime padėti, tai tik kažkur nukreipti ir sukurti savo istoriją“, – dalyvės pasirodymu patikėti negalės Donatas Montvydas.

Tuo metu Mantas Jankavičius po Milėjos pasirodymo netars nei vieno žodžio, tik klaupsis prieš dalyvę ant kelių, net neįkalbinėdamas ar maldaudamas pasirinkti jo komandą, o parodydamas, kokią pagarbą jaučiai jai už tai, ką ji sukūrė scenoje.

Įspūdingas pasirodymas sukėlęs didžiulę emocijų bangą aklosiose perklausose – jau sekmadienį 19.30 per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

nu

kokia puiki vaidyba,daug geresne uz niunavima ,turetu pasidomet,kas geriau gaunas?

Foteliuose adatos?

Eiliniai vertintojai ir vidutiniai solistai, o klyksmas dukart garsesnis nei American talants

Penisininkas

Perdėtos emocijos. Atrodo, kad Lietuvos Dimašas atrasas. Negazdinkit vaikų susimildami.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS