Naują dainą pristatantis S. Prūsaitis: žmonės gali turėti nuosavą šviesos muziką | Diena.lt

NAUJĄ DAINĄ PRISTATANTIS S. PRŪSAITIS: ŽMONĖS GALI TURĖTI NUOSAVĄ ŠVIESOS MUZIKĄ

  • 0

Dainininkas Saulius Prūsaitis pristato naujausią dainą „Ko stovi vienas“ iš būsimojo albumo „39“.

Originalusis S. Prūsaitis dainai „Ko stovi vienas“ sukūrė hipnotizuojančią vizualizaciją.

„Mintis – paprasta: žmonės gali šią vizualizaciją įsijungti ant didelio ekrano ir turėti nuosavą šviesos muziką“, – sako dainininkas.

Jis pasakojo, kad jau žino vieną labai įspūdingą triuką, kurį, pasinaudodamas šia daina ir jos vaizdu, parodys visiems  finaliniame koncerte gruodžio 15 d. „Žalgirio“ arenoje. „Bus vaizdas, kokio nesate matę“, – intriguoja niekuomet idėjų nepritrūkstantis dainininkas.

„Tai bus didelė ir smagi šventė visiems: ir publikai, ir mums patiems. Mūsų tikslas, kad žmonės koncerte pasijustų laimingais. Kad  įspūdis neišblėstų ilgai. Groti „Žalgirio“ arenoje – tarsi sapnas virtęs realybe. Laukia daug darbo, bet tas darbas – smagus ir mes jį mylime“, –  apie jau dabar prasidėjusį pasirengimą albumo pristatymo koncertams sako S. Prūsaitis.

Albumas bus išleistas spalio mėnesio pabaigoje ir pristatytas įvairiuose Lietuvos vietose: lapkričio 15 d. – Marijampolėje, lapkričio 16 d.– Panevėžyje, 18 d. – Alytuje, 29 d. – Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“, 30 d. – Šiauliuose, gruodžio 1 d. –  Klaipėdoje, o finalinis albumo pristatymo koncertas gruodžio 15 d. vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS