Naujausioje fotosesijoje N. Bunkė parodė dar nematytą savo pusę | Diena.lt

NAUJAUSIOJE FOTOSESIJOJE N. BUNKĖ PARODĖ DAR NEMATYTĄ SAVO PUSĘ

  • 20

Valentino dienos proga fotografai Mikas Kytra bei Nikas Tėrėščenko pristato itin moterišką ir seksualią, prancūziškos mados įkvėptą Natalijos Bunkės fotosesiją.

Nuotraukose atsiskleidžia visai kitokia, nei iki šiol matyta, dainininkės pusė – moteris tapo aukštosios mados modeliu, spinduliuojančiu pasitikėjimą savimi, stiprią moterišką energiją bei seksualumą.

„Natalija buvo kietas riešutėlis, prikelti ją naujam įvaizdžiui buvo tikras galvos skausmas. Rizikavome, tačiau norėjome ją parodyti fatališką, moterišką ir pateikti labai „skaniai“, solidžiai ir išlaikant seksualumo ribą. Nataliją buvo sunkoka įkalbinti, tačiau ji greit įgavo mūsų pasitikėjimą ir atsidavė mūsų objektyvui“, – sako dainininkę įamžinę fotografai.

Pati Natalija apie fotografus ir fotosesiją atsiliepia taip: „Fotografai mane norėjo parodyti visiškai kitokią ir netipišką – manau, jiems tai puikiai pavyko. Tiek visažistė, tiek patys jaunieji menininkai atitinka mano charakterį ir nuotaiką, tad buvo labai lengva su jais dirbti, greitai radome bendrą kalbą. O nuotraukose matomos raudonai paryškintos akys tiesiog šaukte šaukia „Valentino diena!“.

GALERIJA

  • Naujausioje fotosesijoje N. Bunkė parodė dar nematytą savo pusę
  • Naujausioje fotosesijoje N. Bunkė parodė dar nematytą savo pusę
  • Naujausioje fotosesijoje N. Bunkė parodė dar nematytą savo pusę
  • Naujausioje fotosesijoje N. Bunkė parodė dar nematytą savo pusę
MIKITA photography (Mikas Kytra ir Nikas Tėrėščenko) nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

DEIMANTE.

MAT JA IKALBINEJO... TIPO.... PATI PRISIPRASE, KAS CIA NEAISKU... VARGSELE BIJO KAD JA PAMIRS,NUPRAUSKIT PAMATYSIT KOKS JOS VEIDAS... KAIP PO RAUPSU.... .GALIMA PAGALVOTI, KAD LIETUVOJE NEBERA DAILIU MERGINU....ATSIBODO TIKRAI JAU JI, NIEKO CIA IDOMAUS NEMATAU.

Tai, kad

Visos puses jau matytos.....

Vyras

Nu nekazka jau.eiline nusidevejusi moterele .tipiska bordelio darbininke
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS