Naujoje „Išvarymo“ kūrėjų juostoje vaidinusi aktorė: siaubo filmai palieka randus | Diena.lt

NAUJOJE „IŠVARYMO“ KŪRĖJŲ JUOSTOJE VAIDINUSI AKTORĖ: SIAUBO FILMAI PALIEKA RANDUS

  • 0

Siaubo filmų žanro gerbėjai su nekantrumu laukia šio savaitgalio, kai kino teatruose įvyks juostos „Verkiančios moters prakeiksmas“ premjera. Filmų „Išvarymas“, „Anabelė“ ir „Vienuolė“ kūrėjas Jamesas Wanas pristato dar vieną šiurpią istoriją apie tarp dangaus ir pragaro besiblaškančią šmėklą „La Llorona“ – Verkiančią Moterį. Viena filmo žvaigždžių Patricia Velasquez prieš premjerą papasakojo, ką reiškia vaidinti tokio tipo juostoje ir atskleidė, kad čia pasakojama legenda ją pačią persekioja nuo pat vaikystės.

„Kino pramonėje dirbu jau 20 metų ir, kaip ir dauguma aktorių, visą tą laiką laukiau scenarijaus, kuris sudrebintų mane iki pat kaulų čiulpų. Ir štai, jau balandžio 19 dieną jūs tai išvysite kino teatruose. Augau Venesueloje, kur istorija apie La Llroną yra vaikams pasakojama nuo pat mažens. Jiems sakoma: jei neklausysi ar elgsies netinkamai, ji ateis ir tave naktį pagrobs. Žinau, dabar ir man tai skamba nežmoniškai, tačiau žmonės įpratę taip auklėti savo vaikus. Tačiau tikiu, kad po to, kai jie pamatys filmą ir patys iš salės išeis drebėdami iš siaubo, nuomonę pakeis. Jei ši legenda sukrėtė juos, tai ką ji daro mažiesiems?“ – klausia aktorė.

P. Velasquez teigia, jog jos duktė Patricia taip pat puikiai žino šią legendą, tačiau jų namuose ji nebuvo tapusi auklėjimo priemone. Tačiau filmavimo metu aktorei pačiai buvo labai sunkių psichologiškai momentų.

„Tai labai stiprus filmas, parodantis, kad moterys yra be galo stiprios ir jos dėl savo vaikų gali padaryti bet ką. Kuriant juostą su mumis dirbo psichologai, jie labai gelbėjo tais momentais, kai pasibaigus filmavimams būdavo sunku išeiti iš vaidmens. Jei ne jie, kas žino, kuo visa tai būtų pasibaigę. Grįžusi namo visad uždegdavau žvakę. Tai būdavo ne tik duoklė legendai, bet ir ramybės, susikaupimo ir grįžimo į save laikas. Siaubo filmai negimsta lengvai, jie palieka didžiulius randus aktorių sielose“, – pasakoja P. Velasquez.

Filmas „Verkiančios moters prakeiksmas“ pastatytas remiantis senovine Meksikos legenda, pasak kurios, įniršio apimta motina nuskandino savo vaikus, o atsipeikėjusi ir supratusi, ką padarė, pati puolė iš paskos į upę.

Juosta pasakos apie tai, kaip socialinei darbuotojai Anai paskiriama nauja byla – įtariamas vienos moters smurtas prieš savo vaikus. Bandant išsiaiškinti incidento aplinkybes, Ana ir jos pačios mažamečiai vaikai įtraukiami į šiurpinančią realybę, kurios centre vis iškyla paslaptingos Verkiančios Moters vardas. Netrukus paaiškėja, kad vienintelė Anos viltis yra keistas, magija užsiiminėjantis kunigas. Ar jo pastangų pakaks apsisaugoti nuo Verkiančios Moters prakeiksmo?

 

 

Visi atsakymai ir išties šiurpi istorija – siaubo filme „Verkiančios moters prakeiksmas“, kurį Lietuvos kino teatruose pamatysime jau nuo šio penktadienio, balandžio 19 dienos.

GALERIJA

  • Naujoje „Išvarymo“ kūrėjų juostoje vaidinusi aktorė: siaubo filmai palieka randus
  • Naujoje „Išvarymo“ kūrėjų juostoje vaidinusi aktorė: siaubo filmai palieka randus
  • Naujoje „Išvarymo“ kūrėjų juostoje vaidinusi aktorė: siaubo filmai palieka randus
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS