NBA žvaigždė J. Valančiūnas prabilo apie asmeninį gyvenimą: aš pavydžiu, nes myliu | Diena.lt

NBA ŽVAIGŽDĖ J. VALANČIŪNAS PRABILO APIE ASMENINĮ GYVENIMĄ: AŠ PAVYDŽIU, NES MYLIU

Retai interviu apie asmeninį gyvenimą dalinantis NBA krepšininkas Jonas Valančiūnas šįkart padarė išimtį. LNK laidoje krepšininkas pasidalino ne tik krepšinio pasaulio užkulisiais, bet ir atviravo apie asmeninį gyvenimą, vaikystę ir savo karjeros pradžią.

Paklaustas, koks jis buvo vaikas, J. Valančiūnas atskleidė: „Visko buvo. Kai augi savo miestelyje, tai tikrai visko būna. Ir pachuliganavoji, ir geras truputį pabūni. Vaikystėje tautinius šokius lankiau, juos lankyti pastūmėjo ne tik tėvai, bet ir aplinka, gyvenome mažam kaimuky, tai visi sakė, kad čia juk gražu, tautiška. Pagalvojau, kodėl gi ne. Mokyklą baigiau, bakalauro diplomą apsigyniau, dabar galvoju apie magistro laipsnį, manau, kad reikia.“

Komfortas nėra gerai, na, nebent labai trumpą laiką.

Keturiolikos metų paauglys Jonas persikraustė į sostinę tam, kad galėtų tikslingiau siekti krepšininko karjeros. NBA žvaigždė pasakojo, kad tėvai, iš pradžių labai nenorėję išleisti, galiausiai suprato, kad likimui nepasipriešinsi ir leido savo vieninteliam sūnui siekti svajonės. „Mama tikrai nenorėjo, kad kažkur važiuočiau, neaišku kur, viskas nauja, nauja mokykla, krepšinis. Aš pats labai bijojau, nežinojau, kaip viskas bus, mokykloje juk visi „šustriakai“, vilniečiai, vis tiek buvo baimių, ar pritapsiu. Dar ir mano kalbėjimas su tarme. Prasidėjo visai kitoks gyvenimo rimtas nei mano kaimuke. Treniruotės, nauji žmonės, mokslai, atstumai, čia didmiestis, viskas buvo kitaip. Teko išmokti gyventi vienam, niekas jau nepadarydavo pusrytukų. Tačiau man pavyko per save perlipti. Aš manau, kad reikia išeiti iš komforto zonos, komfortas nėra gerai, na, nebent labai trumpą laiką“, – prisiminimais apie karjeros pradžią dalinosi J. Valančiūnas.

LNK stop kadras

Kai sulaukiau pasiūlymo iš NBA, nebuvo labai jauku ar drąsu ten vykti.

Nepriekaištingą karjerą susikūręs uteniškis vos 19 metų pakviestas į NBA lygą. J. Valančiūnas neslepia, kad kiekviename rimtame savo gyvenimo etape turėjo daug baimių. „Žinoma, kai sulaukiau pasiūlymo iš NBA, nebuvo labai jauku ar drąsu ten vykti. Nes ir mano anglų kalba nebuvo labai stipri. Gerai, kad Linas Kleiza buvo rūbinėje su manimi, tikrai padėjo nemažai. Buvo sunku, niekada nebuvau ragavęs svetimos duonos, niekada nebuvau žaidęs už kitą klubą nei namuose, gimtoj šaly. Tikrai nebuvo lengva, reikėjo prisitaikyti“, – pasakoo J. Valančiūnas.

Nenuostabu, kad jauni krepšininkai, kurie sėkmingai kopia karjeros laiptais, sulaukia daug aplinkinių dėmesio. Kalbėdamas, kaip reikia elgtis su dailiosios lyties atstovių dėmesiu ir prabilęs apie žmonos Eglės pavydą, Jonas laikysis tvirtos nuomonės. „Su moterų-gerbėjų dėmesiu reikia elgtis pagarbiai. Nebeturiu aš to dėmesio, dar kartais žmona duoda dėmesio, ir viskas. O pavydėti yra normalu. Jeigu myli, tai ir pavydi, taip? Sveikas pavydas, manau, kad yra sveikas dalykas. Ir aš pavydžiu, nes myliu“, – šypsenos neslėps krepšininkas.

Jonas Valančiūnas pasidalino ne tik apie krepšininko karjerą, bet ir prabilo apie asmeninį gyvenimą, santykius su žmona Egle ir dviem jų sūnumis Jonu bei Tauru.

Visa tai – trečiadienį, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ per LNK.

 

 

GALERIJA

  • NBA žvaigždė J. Valančiūnas prabilo apie asmeninį gyvenimą: aš pavydžiu, nes myliu
LNK stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Saulius

Žmonos tėvas ir vaiku senelis pedofilas

beda

kai uzsikelia ir jokios meiles ,tik piniginei ,bet ir aklas .

"dar kartais žmona duoda "

Tai čia per kovo 8 ir Kalėdas ? Vargšas Valančiūnas ,turi žmoną , o gauna kartais. Butų pasiėmęs paprastą kaimo moterį seksas būtų kas antrą naktį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS