Netikėtumus mėgstantis D. Laukys – naujame amplua | Diena.lt

NETIKĖTUMUS MĖGSTANTIS D. LAUKYS – NAUJAME AMPLUA

"Mano didžiausias šio gyvenimo iššūkis – kaip nenusenti", – sako "X Faktoriaus" nugalėtojas ir grupės "120" narys Dovydas Laukys. Naujajame TV3 sezone jis prisijungs prie "Gero vakaro šou" komandos.

Talentingi ir senjorai

Populiari laida "Gero vakaro šou" ir toliau kalbins žymiausius Lietuvos žmones, mes jiems iššūkius ir privers atlikti neįtikėtinas užduotis. Laidos komanda žada, kad niekur nedings ir žiūrovų pamėgtos rubrikos "Rimti pokalbiai" bei "Žvaigždės ir jų vaikai".

Karolina Meschino toliau keliaus po visą Lietuvą ieškodama talentingų vaikų. Ji intriguoja, kad naujajame sezone pristatys keturmetę mergaitę, kuri puikiai atlieka Ievos Zasimauskaitės eurovizinę dainą. "Gero vakaro šou" komanda naujajame sezone žada atrasti ir supažindinti žiūrovus ne tik su talentingais vaikais, bet ir su talentingais ir linksmais senjorais.

Žiūrovams laidos rengėjai pristato ir įspūdingą anonsą – specialiai jam modelis ir stilistė K.Meschino atkūrė kultinio serialo "Vedęs ir turi vaikų" veikėjų stilių, o laidos vedėjams teko įsijausti į puikiai pažįstamus serialo personažus.

Prisijungė netikėtai

Tačiau didžiausias pokytis laidoje – naujas komandos narys D.Laukys, kuris turės savo rubriką. Jis Lietuvos įžymybėms ir paprastiems žmonėms gatvėje pateiks siurprizų bei provokacijų.

Išsižiojęs, nenustygstantis, viskuo besistebintis lelius – toks norėčiau būti visą gyvenimą.

Pirmi vaikino įspūdžiai iš bendro darbo su "Gero vakaro šou" senbuviais labai puikūs. "Įspūdis superinis. Žmonės ne tik įdomūs, bet ir protingi, pabrėžiu pastarąjį žodį! Per anonso filmavimą buvo smagu, bet viskas vyko tiksliai kaip laikrodis. Tikiuosi kūrybingų metų", – džiaugėsi Dovydas.

Idėjų, kuo nustebinti televizijos žiūrovus, ieškantis D.Laukys sako, kad šiuo metu gyvena gerai. "Tik galėtų būti ne taip karšta visada. Aišku, vasara, bet kiek galima?" – retorinį klausimą užduoda jis.

Prie "Gero vakaro šou" komandos D.Laukys prisijungė labai netikėtai. "Tikriausiai viskas prasidėjo tada, kai su grupe 120 dalyvavome laidoje kaip svečiai. Su kūrybine komanda susibendravome iš karto. Iš pirmo žvilgsnio. Vedėjai irgi savi. Justiną pažįstu nuo 1995 m., o Mindaugą net nebeatmenu nuo kada", – pasakoja jis.

Iššūkiai ir juokas

Dovydas įsitikinęs, kad ši laida yra gyviausia TV3 televizijos laida. "Bent jau kūrybiniu atžvilgiu. Patinka. Taip pat patinka tai, ką komanda suplanavusi ateičiai. Naujovių bus", – fantaziją žadina naujasis komandos narys.

Televizijos žiūrovai D.Laukį daugiausia atpažįsta kaip "X Faktoriaus" nugalėtoją, dainininką, aktorių. Įdomi asmenybė, viešojoje erdvėje nevengianti pasisakymų, kurie priverčia susimąstyti apie realybės ribas, atvirauja, kad prisijungti prie laidos vedėjų yra tikras iššūkis. Tačiau iššūkius jis labai mėgsta. "Galbūt todėl, kad niekada negalvojau, jog tai darysiu. Nors ir laidos vedimu aš to nepavadinčiau", – sako jis.

Dovydo gyvenime iššūkių yra daug ir kiekvieną dieną. "O apibendrinant – mano didžiausias šio gyvenimo iššūkis – kaip nenusenti ir nepasidaryti senu bezdalu. Nes bėgant metams pradedu jausti didėjančią apatiją dalykams, kurie anksčiau gal ir atrodė svarbūs. Išsižiojęs, nenustygstantis, viskuo besistebintis lelius – toks norėčiau būti visą gyvenimą", – neslepia Dovydas.

"X faktorius" atskleidė, kad jis turi puikų humoro jausmą ir savitą požiūrį į pasaulį. "Sako, kad humoro jausmas dažnai koreliuoja su aukštu intelektu. Todėl mano atveju – kažkokia mistika. O juoktis ir juoktis daug – patartina, pagirtina, gal net privaloma", – apie juoką ir humorą kalba Dovydas.

Svarbesnis jo gyvenimo palydovas nei juokas vis dėlto yra knygos ir skaitymas.

GALERIJA

  • Netikėtumus mėgstantis D. Laukys – naujame amplua
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

LAIMA

Dar vienas durnius

kazkoks pusdurnis

nedanesiotas.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS