O. Pikul-Jasaitienė užsiminė apie savo vyro neištikimybę | Diena.lt

O. PIKUL-JASAITIENĖ UŽSIMINĖ APIE SAVO VYRO NEIŠTIKIMYBĘ

  • 14

Jasaičių šeimoje vis dar nerimsta aistros. Šį kartą Oksana Pikul-Jasaitienė socialiniame tinkle "Facebook" užsiminė apie savo vyro Simo Jasaičio neištikimybę. 

Moteris pasidalino nuotrauka su varškėčiais, skirtais sūnui. 

Netrukus ji sulaukė daug kritiškų komentarų. "Pasirodo mamytė mažylį lepina taip retai, kad net kaip sensaciją skelbiasi fb, gaila mažylio, nenuskilo su mamyte", - komentavo viena internautė. 

Kitas internautas negailėjo dar aštresnių žodžių: "Dabar prieš skyrybas tikriausiai advokatas patarė".

O. Pikul-Jasaitienė, atsakydama į kaltinimus, kritikavo ne tik savo vyrą, bet ir jo advokatą. "Kam patarinėja, tai tik Jasaičiui eiti cirkintis per visą šalį. Patys sukviečia spaudą, prisimąsto, kad juos žudyti žada, patys išsiverkia, patys gi paskui ir kenčia. Hmmm, keisti tie vyrai. Like vergai", - rašė O. Pikul-Jasaitienė. 

Moteris užsiminė ir apie savo vyro neištikimybę. "Pas jį yra moteris Panevėžy, kuri jį valgydina ir kartu lankosi Panevėžio diskotekose. Aš rūpinuosi tik savo sūnumi", - rašė ji.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad S. Jasaitis penktadienio rytą kreipėsi į Vilniaus policiją dėl grasinimų susidoroti. Jis policijai teigė sulaukęs žmonai artimo žmogaus skambučio.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

berniukams

kol vyrai galvos tik su apatine galva tol ,,paneles===barakudos naudos laikas butu vyrams atsibusti is pasaku karalystes viskas turi kaina ,,,,,,,

Zoro

Barakudos "operacija" turto peremimas - tesiasi.

irena

Arjau neturit apie ka rasyti, tai rasot apie tokia siuksle. Ar labai idomu kaip gyvena pikule?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS