O. Pikul mylimajam iškelta baudžiamoji byla: per konfliktą vyrui sulaužė nosį ir žandikaulį | Diena.lt

O. PIKUL MYLIMAJAM IŠKELTA BAUDŽIAMOJI BYLA: PER KONFLIKTĄ VYRUI SULAUŽĖ NOSĮ IR ŽANDIKAULĮ

  • 44

Verslininkas Vaidas Akramavičius ypatingo visuomenės dėmesio susilaukė tuomet, kai tapo gerai žinomos nuomonės formuotojos, vizažistės bei verslininkės Oksanos Pikul mylimuoju. Išaiškėjo, kad šis vyras pažįstamas ir teisėsaugos pareigūnams. Kaip rašoma portale alfa.lt, V. Akramavičiui yra iškeltos dvi bylos dėl smurtinių nusikaltimų, tikėtina, laukia arba jau iškelta ir trečioji.

Vilniaus miesto apylinkės teismas portalui kauno.diena.lt  patvirtino, jog balandžio 17 d. įvyko pirmasis teismo posėdis, kuriame V. Akramavičius kaltinamas nesunkiu sveikatos sutrikdymu.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo prarado nedidelę dalį profesinio ar bendro darbingumo arba ilgai sirgo, bet jam nebuvo šio kodekso 135 straipsnio 1 dalyje nurodytų padarinių, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Bylos nagrinėjimas atidėtas, patenkinus nukentėjusiojo atstovės prašymą sudaryti galimybę apsispręsti dėl poreikio teikti civilinį ieškinį.

Taip pat buvo patenkintas kaltinamojo gynėjo prašymas prisijungti prie paskirtos ekspertizės.

Kitas teismo posėdis numatytas  gegužės16 d. 13 val.

Pirmadienį teisme buvo nagrinėjamos 2022 m. gegužės 7-ąją, anksti ryte, Vilniuje, Baltupių rajone, įvykusio konflikto detalės. Konflikto metu kaltinamasis nesunkiai sužalojo metais vyresnį nukentėjusįjį Mindaugą.

Kaip alfa.lt pasipasakojo pats kaltinamasis, konfliktas kilo anksti ryte, jam atvykus į Baltupius pasiimti savo širdies draugės O. Pikul po šventės. Kol vyras laukė automobilyje, pro šalį ėjo trys vyrai – nukentėjusysis Mindaugas su dviem draugais. Pasak V. Akramavičiaus, šiems užkliuvo jo automobilis BMW – jį kompanija pavadino grabu, Mindaugas jam parodė vidurinį pirštą, o kai V. Akramavičius atsidarė langą pasiaiškinti su kompanija, ir jis pats, ir automobilis buvo aplietas kažkokiu gėrimu. Verslininkas neneigė, kad yra karšto ir emocingo būdo, todėl išlipo iš automobilio aiškintis. Pasak V. Akramavičiaus, muštynės baigėsi tuo, kad nukentėjusiajam buvo sulaužyta nosis ir žandikaulis. Pats verslininkas po jų iškvietė policiją ir liko laukti pareigūnų.

O. Pikul neslepia, jog pastaruoju metu jaučiasi laiminga , socialiniuose tinkluose nuolat kelia nuotraukas su mylimojo V. Akramavičiaus dovanotomis puokštėmis. Kovo pradžioje akyliausi sekėjai pastebėjo, jog žinoma moteris prie savo paskyros pavadinimo instagrame pridėjo tris mylimojo pavardės pirmąsias raides „akr“. Į žurnalistų klausimus apie šias raides tuomet žinoma moteris neatsisakinėjo, tačiau kalbų apie galimai artėjančias vestuves neneigė. 

Oksana ir Vaidas neseniai tvirtino, jog jie susipažino prieš penkiolika metų, tačiau jausmai juos užvaldė susitikus tik dabar. 

Pirmą kartą viešumoje O. Pikul ir jos  širdies draugas pasirodė praėjusių metų vasarą draugų vestuvėse. Tuomet jie sąmoningai nepozavo fotografams dviese.  

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

Pensininkė

Koks jis verslininkas matyt eilinis zekas kuris labai tinka tai chachliatinai Puiki pora du formuotojai joks protingas doras vyrukas su ta formininkia garsenybe įžimybe nedasperėta debilybe sveikinam Gerai kad pavarde lietuviška sugražino o tai didele gėda darė musu lietuvaičiui

Pyst naujiena

Pikulčikas sekantis ?

MOCIUTE

Dar viena bartakuda ar ilgai kol ismels pinigus dar is vieno durnelio VYRAI KUR JUS ZIURIT VISU SKYLES VIENODOS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS