P. Gražulis savo nesantuokinės dukros mamai siūlo mokėti 200 eurų alimentų | Diena.lt

P. GRAŽULIS SAVO NESANTUOKINĖS DUKROS MAMAI SIŪLO MOKĖTI 200 EURŲ ALIMENTŲ

  • 59

Nuo Seimo nario Petro Gražulio dukros susilaukusi palangiškė Birutė Navickaitė išskirtiniame interviu LNK laidai KK2 pasakos, kad iki šiol politikas nėra aplankęs savo dukrytės.

„Jeigu jis nori, gali atvažiuoti ir aplankyti, ir būti. Aš nedraudžiu, man nuo to būtų tik geriau. Nereikėtų auklių samdyti, močiutė pailsėtų. Jis net nepaklausia, ar mergaitei viskas gerai, nepaklausia, ar sveika“, – šį pirmadienio vakarą 19 val. 30 min. LNK laidoje KK2 kalbės B. Navickaitė.

Gimus dukrelei Seimo narys Birutei davė 5000 eurų, kad ji nupirktų būtiniausių reikmenų vaikeliui, tačiau anot moters, daugiau pinigų P. Gražulis dukrytės mamai nedavė.

„Kol kas nieko negaunu. Jis galvoja, kad atsiskaitė. Kai mes apsispręsime dėl alimentų dydžio – visi tie 5000 eurų bus atskaičiuoti kas mėnesį į priekį nuo mergaitės gimimo kaip išlaikymas“, – sako B. Navickaitė.

P. Gražulis Birutei pasiūlė 200 eurų dydžio alimentus, tačiau moteris su tokia suma nesutinka: „Mane tenkintų 300 eurų. Ir tai yra nuolaidžiaujama jam, kadangi mergaitė maža, reikalingos auklės, man reikia būtinai dirbti, išlaikymas kainuoja žymiai daugiau“.

Dukrytės išlaikymu rūpinasi pati Birutė – daug dirba ir stengiasi dėl savęs ir mažylės: „Aš visą gyvenimą pati savė išlaikau. Nuo 12 metų uždirbu savo pinigėlius ir niekada nesitikėjau iš kokio nors vyro gauti išlaikymą, ar kad mane apipils milijonais, ar pinigais. Visą laiką stengiausi pati užsidirbti pinigų“.

Moteris sako, kad jai buvo baisu, jog nuotykiai su Seimo nariu pakenks jos verslui, tačiau viskas priešingai – žmonės ir klientai ją labai palaik, perka žuvį ir ragina nepasiduoti. Birutei prekiauti sekasi – mergina iš prekybos žuvimi sugebėjo nusipirkti būtą ir jį įsirengti.

Visą interviu su Birute Navickaite žiūrėkite šį pirmadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (59)

LIETUVOS G E D A

LAUK GRAZULI IS S E I M O !

bytautas

Myzalas ne vyras. Pats komentarus cia turbut rasineja. Nebetures ka veikti, kai i seima neisrinks. Visi jo "draugai" nuo jo nusisuks. Kaip ir nuo Sustausko. Bijo.

...

Nieko, tuoj šiurpinsimės nuo naujos Jonaitiernės... ar ne per tokias vyrų nekentėjas jos ir atsiranda? - barakudų BARAKUDA, per klyną biznį daryt užsimanė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS