Pasakodama, koks tėtis yra M. Vitulskis, jo žmona nesulaikė ašarų | Diena.lt

PASAKODAMA, KOKS TĖTIS YRA M. VITULSKIS, JO ŽMONA NESULAIKĖ AŠARŲ

  • 10

Vienas populiariausių Lietuvos dainininkų, tarptautinių festivalių laureatas bei operos solistas Merūnas Vitulskis – ne tik sėkmingo, bet ir atsidavusio šeimai vyro pavyzdys.

Jau šiandien TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ dainininkas kartu su žmona Erika atvirai pasakos apie tai, kas juos labiausiai žavi vienas kitame, tėvystės rūpesčius ir džiaugsmus bei darnių santykių paslaptį.

Šiandien laidos „Raudonas kilimas“ komandai M. Vitulskis su žmona E. Vitulskiene atvirai ir itin jautriai pasakos apie jų seniai gimusią draugystę – jie skaičiuoja jau 13-tus metus santuokoje. Pora prisimins, kaip draugystės pradžioje abu daugiau juokavo nei rimtai kalbėjosi.

Žingeidus ir daug dirbantis dainininkas neabejoja – antroji jo meilė – muzika. Kaskart vis daugiau iš savęs reikalaujantis solistas spėja ne tik rengti turą po Lietuvą, bet ir dirbti užsienyje. „Tik darbas ir nuoseklumas gali tave pakelti nuo vidutinybės. Niekada nenorėjau ja būti, visada norėjau išliekamosios vertės“, – apie tikslus pasakos žinomas vyras.

Dainininkas prisipažins, kad už savo sėkmingą karjerą turi dėkoti tik žmonai. „Aš gyvenime dabar išvis turbūt nieko neturėčiau, jei ne mano žmona. Turbūt būčiau viską prašvaistęs“, – prisipažins M. Vitulskis.

E. Vitulskienė neslėps, kad buvimas žinomo vyro žmona turi savo kainą. Nuolatinis prisitaikymas, skubėjimas ir stresas ypač vargina moterį, ką jau kalbėti apie tai, kad žiniasklaidoje mirga straipsniai apie jos priaugtą ar numestą svorį, pakeistą plaukų spalvą. „Kai tekėjau, apie tai negalvojau“, – atviraus dainininko žmona.

Tačiau E. Vitulskienė prisipažins galinti džiaugtis turėdama šalia mokantį palepinti vyrą. „Jis labai romantiškas. Gal dėl to, kad vaikystėje labai mėgo visokias knygas apie riterius. Gėlės namie tikrai nevysta“, –- šypsodamasi pasakos moteris.

M. Vitulskis taip pat nuoširdžiai kalbės apie žmoną ir negailėdamas komplimentų atviraus, kad didžiuojasi jos asmenybės augimu.

Du berniukus auginantys Vitulskiai tikins, kad laikas su šeima – pats brangiausias. Kalbėdama, koks tėtis yra Merūnas, Erika nesuvaldys ašarų. „Jis yra labai geras tėtis, nuo ryto iki vakaro kartu. Visada vaikus pasitiks ryte su šypsena, paguldys su bučiniais“, – su džiaugsmo ašaromis akyse pasakos moteris.

Kaip M. Vitulskis spėja kopti karjeros laiptais ir būti dėmesingas tėtis? Kokia M. ir E. Vitulskių darnių santykių paslaptis? Apie visa tai ir dar daugiau – jau šiandien 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Antrajame gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ sezone – dar daugiau atvirų ir nuoširdžių pokalbių su ryškiausiomis Lietuvos ir užsienio asmenybėmis. Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios turi ką papasakoti.

„Raudonas kilimas“ – sekmadieniais 18 val. per TV3!

GALERIJA

  • Pasakodama, koks tėtis yra M. Vitulskis, jo žmona nesulaikė ašarų
  • Pasakodama, koks tėtis yra M. Vitulskis, jo žmona nesulaikė ašarų
  • Pasakodama, koks tėtis yra M. Vitulskis, jo žmona nesulaikė ašarų
  • Pasakodama, koks tėtis yra M. Vitulskis, jo žmona nesulaikė ašarų
  • Pasakodama, koks tėtis yra M. Vitulskis, jo žmona nesulaikė ašarų
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimas

kiek pavyduolių daug net graudu, puiki šeima nesvarbu jų svoriai svarbu jų protai, vienas kito ir visos šeimos mylėjimas ir gerbimas visada būkite laimingi

Galetu

Daugelis pasimokytiseimos pagrindu is siu nuostabiu zmoniu,o ne sedeti feisbuke ir pavyderi.

MAT KAIP

DIDŽIAVEIDĖ NET APSIVERKĖ
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS