Po iš projekto iškritusios Dangės kaltinimų – atsakas | Diena.lt

PO IŠ PROJEKTO IŠKRITUSIOS DANGĖS KALTINIMŲ – ATSAKAS

  • 1

Vos prasidėjusios muzikinio antrininkų superšou „Mes vieno kraujo“ atrankos jau kelia aistras. Sekmadienį pirmųjų atrankų nepraėjusi prieš 12 metų „Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusi Dangė Šamonskienė spėjo, kad jos iškritimui buvo ruoštasi iš anksto.

„Nelaikau pykčio, bet panašu, kad buvo ruošiama dirva mano iškritimui. Kai paprašiau vėjelio, kuris kedentų plaukus, suknelę, buvo atsakyta, kad jo nebus... Juk vėjelis, dūmai – tokie paprasti televizijai dalykai. Dar ir klausimai, kuriuos uždavė komisija, vedėjai... Dar nepradėjusi dainuoti supratau, kuo viskas baigsis“, – anksčiau sakė Dangė.

Projekto kūrėjas ir prodiuseris Laurynas Šeškus teigė, kad muzikiniame šou nė vieno dalyvio likimas nebūna aiškus iki tol, kol jis nepasirodo scenoje. „Šis projektas sukurtas taip, kad nė vienas dalyvis neturi jokio pranašumo prieš kitus. Pirmosiose atrankose niekam nepadeda nei televizijos grimuotojai, nei choreografai. Nuo įvaizdžio iki paties pasirodymo – viskas priklauso tik nuo paties atlikėjo ir komandos, kurią jis suburia aplink save. Jau per pirmąjį sezoną atlikėjai buvo vertinami neatsižvelgiant į jų žinomumą ar sceninę patirtį, todėl tikėtis, kad kuris nors gaus specialių privilegijų, nebuvo pagrindo“, – pasakojo L. Šeškus.

„Man labai gaila, jei kuriam nors dalyviui pasirodė, kad jo tolesnis kelias projekte buvo nulemtas iš anksto. Visiškai pasitikiu mūsų komisijos profesionalumu ir tuo, kad jų sprendimo negali paveikti žinoma ar nepažįstama atlikėjo pavardė, asmeninis santykis su juo. Tai tik dar sykį įrodo, kad per keletą minučių, kol esi scenoje, būtina atiduoti visą save ir įrodyti, kad kito etapo esi vertas labiau nei konkurentai“, – teigė žinomas televizijos prodiuseris.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

komisija turėtų balsuoti visi kartu o ne žiūrėti kaip kolegos balsavo ir tik tada renkasi kaip balsuoti o turėtu savo nuomonę reikšti kartu bet ir taip susitars ką išmesti žodžiu kaip visur nesamonė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS