Prie „Skonio“ studijos – vėl greitoji pagalba, virėjas dėl finalo atsisako gydytis | Diena.lt

PRIE „SKONIO“ STUDIJOS – VĖL GREITOJI PAGALBA, VIRĖJAS DĖL FINALO ATSISAKO GYDYTIS

  • 0

Paskutinė kulinarinio šou laida prieš didįjį finalą buvo ypač įtempta. Studijoje netrūko nei ašarų, nei pykčių ir rietenų, o į filmavimo aikštelę važiavo net greitoji medicininė pagalba.

Visa tai žiūrovai išvys šį sekmadienį 19.30 val. paskutinėje priešfinalinėje „Skonio“ laidoje per LNK. Joje susikaus „Šarkos“, Vilius Tamošaitis ir Edmundas Končius , t.y. visi Liutauro Čepracko mokiniai, Renato Costa Pereira ir Algirdas Liebus iš Romo Zakarevičiaus komandos ir Kristinos Brazauskienės keksiukų karalienė Liucina Rimgailė. Šį sekmadienį su šou turės atsisveikinti net du dalyviai. Praėjusį sekmadienį iškritus paskutiniam Agnės Jagelavičiūtės komandos nariui, jos virėjų finale nebeliko.

Prieš kelis mėnesius „Skonyje“ greitosios prireikė stipriai susižalojusiam virtuvės šefui Edmundui Končiui, o paskutinį vakarą prieš finalą ji skubėjo pas virėją iš Kretingos Algirdą Liebų.
Nuo įtampos ir tempo Algirdą surietė stuburo skausmai, vyras negalėjo net pajudėti.

„Buvo žiauru. Galvojau, kad kaip nors baigsiu filmavimą, bet teko prašyti filmavimo grupės, kad kuo greičiau atvažiuotų greitoji. Staigiai suleido nuskausminamųjų, atpalaiduojančiųjų“, - sako Algirdas.

Medikai primygtinai liepė „Skonio“ dalyviui vykti į ligoninę, tačiau šis atsisakė.

„Ar aš durnas, kad paskutinį vakarą pasiduočiau be kovos? Po vaistų pagulėjau, skausmas aprimo, ir vėl nuėjau gaminti. Tačiau bedirbant skausmas grįžo, ir su galva negerai pasidarė – nuo vaistų tai ėmė juokas, tai isterija. Betvarkė tiek galvoje, tiek šaukšte“, - prisipažino Algirdas.

Iš Kretingos kilęs Algirdas dvi stuburo išvaržas užsidirbo prieš keletą metų, dienomis ir naktimis triūsdamas įvairiuose Palangos restoranuose. Pasibaigus „Skoniui“, virėjas Algirdas Liebus tikina vėl tęsiantis gydymą, ieškosiantis alternatyvių būdų savo stuburui gydyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS