Diena iki bėgimo Vilniuje: A. Veryga dalijasi aktyvaus gyvenimo akimirkomis | Diena.lt

DIENA IKI BĖGIMO VILNIUJE: A. VERYGA DALIJASI AKTYVAUS GYVENIMO AKIMIRKOMIS

  • 3

Trečiadienį buvo oficialiai paskelbta, kada ir kur vyks dainininko Lino Zarecko-Choro vadinamasis #Verygachallenge. Kitą dieną sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga socialiniame tinklalapyje pasidalijo aktyvaus gyvenimo akimirkomis.

"Bėgioju nuolat ne pirmus metus. Man – tai puikus būdas atsipalaiduoti, pravėdinti galvą po įtemptų darbų ir palaikyti fizinę formą bei būti fiziškai aktyviam", – po pasidalintomis nuotraukomis rašė ministras pridurdamas, kad sportuoti pradėjo 5.30 val.

Trečiadienį apie artėjantį bėgimą feisbuke pranešė ir L. Zareckas.

"Laikas patvirtintas. Gavau atsakymą iš ministro padėjėjų. Bėgimas vyks rugsėjo 16 d. 11 val. Vingio parko lengvosios atletikos stadione. Kaip ministras ir minėjo, tai bus draugiškas bėgimas, ne varžybos. Kviečiami visi norintys bėgti kartu”, – informacija pasidalijo jis.

Pasak A. Verygos, laukiami visi norintieji lengvai pabėgioti ir pabūti draugiškoje kompanijoje.

"Distancija – 5 km arba tiek, kiek galite! Tai draugiškas bėgimas, kuriame – visi nugalėtojai. Tai ne lenktynės, ne bėgimas dėl medalių ar greičio – tik dėl savęs. Tad bėgti bus galima kiek nori, kaip nori ir kokiu nori tempu. Svarbiausia įvertinti savo fizinį pasirengimą ir nereikalauti per daug. Juk sveikesnis – ne tas, kuris greičiau bėga ar didesnius raumenis turi, o tas, kuris nuolat juda, sportuoja!", – prisijungti bėgimo entuziastus ragina sveikatos ministras.

"Kauno diena" jau rašė, kad rugpjūčio pradžioje L. Zareckas metė sportinį iššūkį ministrui A. Verygai. Politikas tuomet nesutriko ir agentūros „MadeMyDay“ savininko iššūkį priėmė.

GALERIJA

  • Diena iki bėgimo Vilniuje: A. Veryga dalijasi aktyvaus gyvenimo akimirkomis
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Verena JORDI

Siūlo finansavimą asmenims ir įmonėms. Sveiki mieli skaitytojai, FINANSŲ AGENTŪROS siūlo paskolas, kad būtų saugūs ir naudingi žmonėms ir įmonėms Europoje ir pasaulyje, kuris atitinka norma 3% ir grąžinimo sąlygos, atsižvelgiant į jūsų finansinę padėtį. Įmonėms ar asmenims, su savo idėjas ir ieškant finansavimo ; nedvejodami atsakytų šis skelbimas gauti mūsų pasiūlymas. Informacija El. paštas: jordiverna205@gmail.com Ačiū

DEDE

GERAS FOTOSOPAS IS VAKAR NET JUOKAS NEIMA))))

gailestis

tegu eina miegot o tai neissimiegojes pridirbs dar daugiau nesamoniu nei pamiegojes jis net nezino kam vadovauja sveikatos ministerijai ar anoniminiu alkogoliku klubui

SUSIJUSIOS NAUJIENOS