R. Mackevičius stos prie naujo TV projekto vairo | Diena.lt

R. MACKEVIČIUS STOS PRIE NAUJO TV PROJEKTO VAIRO

  • 1

LNK rodys tarptautinio formato projektą „Lietuvos balsas. Vaikai“, kuriame savo balsus turės galimybę parodyti ir talentingiausi šalies vaikai.

„Džiaugiuosi, kad pagaliau žiūrovams galėsime pasiūlyti unikalų, emocingą, viso pasaulio pamėgtą televizijos konkursą, kuriame profesionalioje scenoje varžosi talentingi dainuojantys vaikai. Kad tai ypač laukiamas projektas, liudija nuolat mus pasiekiančios žinutės „Lietuvos balso“ paskyroje „Facebook“, žmonės teiraujasi, kada pagaliau bus vaikų „Lietuvos balsas“. Dažnai susidurdavome su situacija, kai talentingiems dainininkams negalėdavome atverti „Balso“ scenos vien dėl amžiaus cenzo. Žinau, kad Lietuvoje daug labai gabių vaikų, su džiaugsmu visų jų lauksime „Lietuvos balse“, – džiaugiasi Kūrybos namų ELITAZ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Praėjusį ketvirtadienį geriausių Lietuvoje radijo ir televizijos laidų apdovanojimuose „Pragiedruliai“ „Lietuvos balsas“ buvo apdovanotas kaip geriausias 2017 metų televizijos pramoginis projektas.  Jau šeštąjį sezoną šį rudenį pradėsiančio „Lietuvos balso“ ir  naujojo „Lietuvos balsas. Vaikai“ prodiuseris G. Jaunius intriguoja apie pagrindinius šių dviejų projektų skirtumus.

„Nors šiame šou pasirodys vaikai, tai plačiai auditorijai skirtas produktas. Žinoma, šiame šou bus visko, ką atneša vaikai – jautrumo, meilumo ir žaismingumo. Vienintelis ryškus skirtumas – scenoje matysime ne suaugusius, o vaikus nuo 7 iki 14 metų. Visa kita –  taip pat rimta, kaip ir suaugusių „Balse“: tokia pati scenografija, profesionalus šou dizainas, ryškiausios žvaigždės“, – sako G. Jaunius.

Prodiuseris išduoda pirmąsias detales – naująjį projektą ves Rolandas Mackevičius, o mokytojų kėdėse sėdės trys muzikos žvaigždės: „Tai bus smagi ir truputį netikėta kompanija, kurioje išvysime ir jau matytus mokytojų veidus, tačiau bus ir naujienų.“ 

Pirmieji naujojo projekto „Lietuvos balsas. Vaikai" etapai bus filmuojami jau šią vasarą Palangoje, o projekto finalas įvyks kitų metų vasarį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

pasoziuret

be garso ir pamatai maivymasi,tik kodel maivytis ,be naturalumo?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS