Režisierė D. Ibelhauptaitė: tik Lietuvoje spjaudė į mano darbą! | Diena.lt

REŽISIERĖ D. IBELHAUPTAITĖ: TIK LIETUVOJE SPJAUDĖ Į MANO DARBĄ!

  • 2

„Savivertę man susmukdė tik Lietuvoje, kai spjaudė į mano darbą. Tai yra vienintelė vieta pasaulyje per 49-erius metus, kuri mane žemino“, – LNK laidoje išrėžė režisierė, „Vilnius city opera“ meno vadovė Dalia Ibelhauptaitė.

„Kai miegojau stotyje, kai miegojau laiptinėse, kai neturėjau, ką valgyti, niekada manęs nežemino tokie dalykai, nes visa tai – užgyvenama arba neužgyvenama. Tu turi tai praeiti. Tai tik įrodo, ar tu iš tikrųjų nori pasiekti tai, ką tu nori pasiekti....“, – tęsė 49-erių režisierė.

Moteris atvirai papasakos apie pripažinimą, pažintį su garsiu aktoriumi Dexteriu Fletcheriu tuomet, kai jis skendėjo skolose ir buvo priklausomas nuo narkotikų, bei svajonių butą, kuriame šiuo metu gyvena.

Interviu garsi režisierė davė savo bute Londone. Prieš kelias savaites Dalios ir jos vyro, aktoriaus ir režisieriaus D. Fletcherio butas buvo pripažintas vienu iš šešių geriausių Londone ir užėmė antrąją vietą. Geriausius būstus, kai seni sandėliai buvo transformuoti į butus arba erdvę darbui, paskelbė tarptautinis architektūros dizaino tinklalapis „Dezeen“.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienį 20.25 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klausimas

Ar ne pernelyg susireikšminate, ponia?

po

tokios nuomonės apie tėvynę kam dar verkt ........ pasaulis didelis,važiuokit,ašarojančių nebus .............

SUSIJUSIOS NAUJIENOS