Romantikos viršūnė: T. Rimgailos žmona atskleidė, kaip vyras ją palepina vonioje | Diena.lt

ROMANTIKOS VIRŠŪNĖ: T. RIMGAILOS ŽMONA ATSKLEIDĖ, KAIP VYRAS JĄ PALEPINA VONIOJE

  • 0

Renginių vedėjas ir vieno iš projekto „Žvaigždžių duetai“ lyderių Tadas Rimgaila tikrai žino, kaip moterį priversti pasijusti ypatinga. Moters dienos vakarą nuotaikingame BTV žaidime „Ant liežuvio galo“ jis žais kartu su žmona Liucina Rimgaile, ir pora atskleis ne vieną pikantišką triuką aistrai kurstyti.

Poros pašmaikštavimai prasidėjo vos tik laidos vedėjai – radistai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys – ėmėsi juos pristatinėti. „Tadas Rimgaila – šokėjas, muzikantas, iliuzionistas, virėjas, santechnikas... kokius ten dar seksualinius žaidimus žaidžiat?“ – pradėjo R. Mackevičius. Tačiau taip paprastai išmušti porą iš vėžių jam nepavyko – L. Rimgailė su šypsena čia pat pridūrė, kad T. Rimgaila yra ir puikus oratorius.

Vėliau laidos atmosfera įkaito dar labiau, kai žaidėjai pradėjo atsakinėti į klausimą, ką galima pasiimti į vonią. „Liucina, o tau Tadas vonioje nugarą patrina?“ – vėl ėmėsi provokuoti R. Mackevičius. „Nugarą pasitrinu savarankiškai, bet Tadas man į vonią atneša šampano taurę“, – atsakė L. Rimgailė, už tokį atsakymą sulauksi išties audringos reakcijos.

Vis dėlto geriausiai su šiuo klausimu susitvarkė kitos komandos kapitonas, laidų vedėjas Giedrius Leškevičius. „Iš visų apgalvotų variantų, renkuosi tą, kurį ir pats pasiimu į vonią – savo žmoną“, – atsakė G. Leškevičius, sulaukęs nemažai pritarimo ir plojimų. Kokių dar pikantiškų detalių atskleis laidos dalyviai ir vedėjai?  Visi atsakymai ir daug geros nuotaikos – žaidime „Ant liežuvio galo“, jau šį antradienio vakarą 20 val. per BTV.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS