S. Grafininos vadinamos antrininkės gyvenimas Londone primena pasaką apie Pelenę | Diena.lt

S. GRAFININOS VADINAMOS ANTRININKĖS GYVENIMAS LONDONE PRIMENA PASAKĄ APIE PELENĘ

  • 3

Lietuvė, grožio salono Londone savininkė Milda May ir jos vyras, statybų verslą valdantis Paulas, eidami gatve išsiskiria iš minios.

Lietuvoje Mildos ir Paulo šeima išgarsėjo ne dėl savo verslo pasiekimų, o dėl stebėtino panašumo į skandalingai pagarsėjusią iki šiol be žinios dingusią „Olialia“ mergaitę Sandrą Grafininą bei jos vyrą Nigelą West Macauley.

Milda, Paulas ir jų Pomeranijos špicų veislės augintinis, vardu Maybe, praėjusią vasarą atostogavo Palangoje. Kaip tik tuo metu Lietuvos policijos pareigūnai nagrinėjo paslaptingą buvusios „Olialia“ pupytės S. Grafininos dingimą.

Sandra Grafinina ir Nigelas West Macauley/LNK nuotr.

Ši paini S. Grafininos dingimo istorija taip sudomino lietuvius, kad tautiečiai dingusios pupytės ėmė ieškoti patys. Pareigūnai tikino kone kasdien sulaukdavę skambučių, kad panaši į Sandrą moteris pastebėta įvairiose Lietuvos vietose. Viename iš skambučių buvo pranešta, kad tariamoji S. Grafinina kaip tik tuo metu deginasi Palangos paplūdimyje. O visai netrukus, tik maudymosi kostiumėliu pasipuošusius Mildos nuotraukos atsidūrė didžiausiuose Lietuvos naujienų svetainėse.

Jie patikrino mano duomenis sistemoje, įsitikino, kad aš tai – ne ji. Bet bėdos tuo nesibaigė. Aplinkiniai žmonės mus ėmė kone persekioti.

Milda pasakoja, kad kitą dieną paplūdimyje jų jau laukė policija. Pora pasijautė it nusikaltėliai. Milda privalėjo pareigūnams įrodyti, kad ji yra ne S. Grafinina. „Jie patikrino mano duomenis sistemoje, įsitikino, kad aš tai – ne ji. Bet bėdos tuo nesibaigė. Aplinkiniai žmonės mus ėmė kone persekioti. Pamenu, pirkau šampaną parduotuvėje ir staiga gaunu nuotraukas į savo socialinį tinklą. Kažkas paslapčia mane nufotografavo ir atsiuntė. Ir tai tęsėsi dar ilgą laiką“, – pasipiktinimo LNK laidoje „Nuo... Iki...“ antradienio vakarą 20 val. neslėps Milda.

38 metų moteris jau 17-lika metų gyvena Didžiojoje Britanijoje. Kadaise Lietuvoje dirbusi policijos pareigūne, Milda nė svajoti nesvajojo, kad jos gyvenimas primins romantinį filmą apie Pelenę. Pradėjusi nuo juodžiausių darbų žuvų fabrike ir braškių laukuose, dabar Milda Londone turi nuosavą grožio saloną, įspūdingus apartamentus, pro kurių langus atsiveria Temzės upės vaizdai, turtingą vyrą, nerūpestingą bei laisvą gyvenimą.

Visa tai pasiekti Mildai padėjo lietuviškas darbštumas, atkaklumas ir pažintis su verslininku Paulu. Po įspūdingų sužadėtuvių Paryžiuje pora savo vestuvėms pasirinko Lietuvoje, Ukmergės rajone, esantį Taujėnų dvarą.  Puota čia truko dvi dienas, visi 120 svečių buvo apgyvendinti aristokratiškai – dvaro kambariuose.

„Mūsų šventė buvo tikras šou. Svečiai buvo linksminami nuo pirmos minutės, o iš Anglijos atvykusi svita išvis negalėjo suvokti, kur papuolė, daugelis sakė, kad už tokią šventę svečiai galėtų susimokėti“, – pasakos Milda, neslepianti, kad už į vestuves investuotą sumą būtų galima nusipirkti butą Vilniuje.

GALERIJA

  • S. Grafininos vadinamos antrininkės gyvenimas Londone primena pasaką apie Pelenę
  • S. Grafininos vadinamos antrininkės gyvenimas Londone primena pasaką apie Pelenę
  • S. Grafininos vadinamos antrininkės gyvenimas Londone primena pasaką apie Pelenę
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Bėk kad nepanasios

Grafinina graži o šita negraži gal išvaizda panaši kiek

Vaje

ir kaip tokios baisuoklės dar vyrą susiranda? Matyt turi gebėjimus ir jų kaip Lietuvos mamų tikrai nereikia mokyti išsikrtinių įgūdžių

lape

kokioj vietoj panasumas ar kad abi kekses

SUSIJUSIOS NAUJIENOS