SEL šou Kaune – šį šeštadienį: E. Dragūnas siunčia svarbią žinią | Diena.lt

SEL ŠOU KAUNE – ŠĮ ŠEŠTADIENĮ: E. DRAGŪNAS SIUNČIA SVARBIĄ ŽINIĄ

Iki SEL koncerto Kauno Dariaus ir Girėno stadione liko visai nedaug – šį šeštadienį, rugpjūčio 26 d., į jį rinksis dešimtys tūkstančių didžiausių grupės gerbėjų. Prieš šį renginį Egidijus Dragūnas turi svarbią žinią visiems atvyksiantiems.

„Labai džiaugiuosi, kad jūsų bus tiek daug, tačiau iš anksto siūlau pagalvoti, kaip atvyksite į koncertą, nes automobilių statymas prie stadiono gan problematiškas – vietų tam beveik nėra. Todėl prašau kauniečių išvis vykti be automobilių, o tie, kurie atvažiuos iš kitų miestų, statykite juos kažkur atokiau. Atvažiuokite anksčiau, pasilikite laiko rezervą. Nesigadinkite sau nuotaikos ir negaiškite laiko veltui“, – sakė Selas.

Tam, kad paprasčiau patektumėte į stadioną, yra skelbiamas vietos planas, per kuriuos įėjimus bus leidžiami žmonės su stovimais bilietais, kur bus VIP įėjimas.

Planas skelbiamas SEL feisbuko paskyroje.

Vilniečių patogumui vyks net papildomas traukinys, kuris po šou, pirmą valandą nakties, pajudės iš Kauno į Vilnių. Tai taip pat puiki proga nesukti sau galvos dėl automobilio statymo“, – sakė E. Dragūnas.

Taip pat Selas sako, kad į stadioną apsaugos darbuotojai neįleis neblaivių, agresyviai nusiteikusių žmonių.

„Į šou susirinks ir šeimos su vaikais, todėl būkime vieni kitiems draugiški, nekelkime problemų. Norime, kad koncertas paliktų tik pačius geriausius įspūdžius bei prisiminimus, tad nekenkime sau ir netrukdykime vieni kitiems mėgautis tuo, ką kūriau ir dėl ko stengiausi tiek ilgai. Labai jūsų visų lauksiu, turėsime tikrai gerą laiką kartu, tą jums pažadu“, – teigė E. Dragūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Sexera.

Liuks.!Geraūses šoūSela..ir geda tem kas jodina! Sekmes tau!Lietuvoi tokies ne buvo!.

Akvile

Aukso žodžiai Lietuvis sugeba tik tiek apsikti iki galvos bet kad pasakytų va gerai leido Sel koncertuoti va gerai gražu bus va turėsime kur nueiti paklausyti ir kitokio stiliaus dainas bet ne reik apsikti Sel ačiū už nuostabų koncertą už gerą vakarą jega

Kur nueis Lietuvis viską apkakos apipisios musis ir nieko nematys kas gražu kas gera SEL koncertas buvo nuostabus Aciu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS