„Sidabrinės gervės“ raudonojo kilimo transliaciją ves netikėtas duetas | Diena.lt

„SIDABRINĖS GERVĖS“ RAUDONOJO KILIMO TRANSLIACIJĄ VES NETIKĖTAS DUETAS

  • 0

Šį antradienį, birželio 13-ąją, jau 10-ąjį kartą bus surengti tradiciniai nacionalinio kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė“. Šiemet svarbiausių šalies kino apdovanojimų organizatoriai jau antrąjį kartą kviečia raudonojo kilimo eisenos transliaciją stebėti tiesiogiai. Ryškiausius renginio svečius ir tikrą kino elitą pasitiks bei kalbins itin netikėtas vedėjų duetas.

Jubiliejinių kino apdovanojimų svečius ant raudonojo kilimo pasitiks televizijos laidų vedėja ir prodiuserė, prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė ir populiarus teatro, kino ir televizijos serialų aktorius Šarūnas Banevičius.

Ne vieną komišką ir įsimintiną vaidmenį sukūręs Š. Banevičius televizijos publikai geriausiai pažįstamas, kaip nutrūktgalvis Neto iš populiaraus TV3 serialo „Bruto ir Neto“. Ne kartą raudonuoju kilimu žingsniavęs aktorius, šį kartą taps jo šeimininku.

„Ši kino šventė vyksta tik vieną kartą metuose, todėl visuomet jos laukiu su nekantrumu. Žinoma, kad jaučiu šiokį tokį jaudulį, nes tiesioginę raudonojo kilimo transliaciją vesiu pirmą kartą, tačiau ir be manęs ten bus kam jaudintis“, - kalbėjo „Sidabrinė gervė“ raudonojo kilimo vedėjas Š. Banevičius.

Vaida graži, aš protingas. Būti ant raudonojo kilimo šalia tokios gražios moters, tai vienas iš labiausiai jaudinančių dalykų.

Aktorius prisipažįsta, kad vesti tokio iškilmingo renginio raudonojo kilimo transliaciją didžiulė garbė: „Praėjusiais metais šiame renginyje man buvo suteikta garbė padeklamuoti savo kūrybos eilėraštį, tuomet galvojau, kad tai jau lubos. Bet šiemet sulaukiau skambučio su klausimu: „Ar norėtum diriguoti apdovanojimų raudonojo kilimo transliacijai?“ Tai didžiulis įvertinimas. Į tai žiūriu ne kaip į darbą, o kaip į išskirtinę galimybę šventę stebėti geriausiose vietose.“

Naujam savo partneriui komplimentų negaili jau ne pirmąjį kartą renginių raudonojo kilimo tiesiogines transliacijas vesianti V. Skaisgirė. „Šarūnas – labai talentingas aktorius, išsilavinęs ir iškalbus žmogus. Kai su komanda pradėjome organizuoti transliaciją, iškart pagalvojau apie jį. Nors prieš kamerą drauge dirbsim pirmą kartą, tikiu, jog viskas praeis sklandžiai ir nenuobodžiai“, - sakė moteris.

Savo partnerei pagyrų pažėrė ir geru humoro jausmu garsėjantis Š. Banevičius: „Vaida graži, aš protingas. Būti ant raudonojo kilimo šalia tokios gražios moters, tai vienas iš labiausiai jaudinančių dalykų.“

Kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė“ raudonojo kilimo transliacijos idėjos sumanytoja ir vedėja V. Skaisgirė tikino, kad žiūrovų laukia dėmesio vertas renginys, kuris atidarys jubiliejines, jau dešimtųjų apdovanojimų iškilmes. „Raudono kilimo zona – yra tarsi vartai į iškilmes. Tai ne šiaip koks laukiamasis, o vieta, kurioje prasideda didysis renginys, mezgamos senos ir tvirtinamos naujos pažintys. Maloniai kviečiu rytoj įsijungti transliaciją ir ne tik įvertinti, kaip svečiai pasipuošė, ko gero, didžiausiai kino šventei Lietuvoje, bet ir išgirsti jų atsakymus į netikėčiausius klausimus“, – kalbėjo V. Skaisgirė.

Tradicija tapusių ir jau 10-ąjį kartą rengiamų apdovanojimų kūrėjai ceremonijos svečių eiseną raudonuoju kilimu kvies tiesiogiai stebėti birželio 13 d. nuo 17.30 val. portale www.raudonaskilimas.lt.

Tiesioginėje transliacijoje iš Vilniaus Kongresų rūmų žiūrovų lauks ne tik įspūdingai pasipuošę apdovanojimų svečiai, bet ir įdomiausi pokalbiai su kino bendruomenės nariais, pramogų, kultūros, sporto ir politikos pasaulio atstovais, netikėti klausimai bei daug intriguojančių temų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS