Skandalą sukėlęs J. Statkevičius: atsiprašau, nes nesupratau, su kuo šneku | Diena.lt

SKANDALĄ SUKĖLĘS J. STATKEVIČIUS: ATSIPRAŠAU, NES NESUPRATAU, SU KUO ŠNEKU

  • 21

„Kedžio likimas tavęs laukia...“, – apie grasinimus, kurių sulaukė po skandalingo interviu Kremliaus propagandiniam portalui, pasakos dizaineris Juozas Statkevičius.

„Mano telefonas lūžo nuo palaikymo žinučių, kurių gavau iš viso pasaulio. Gavau ir grasinimų. Tačiau su jais labai paprasta – visos grasinančios žinutės perduodamos pareigūnams“, – laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažins dizaineris.

Madų kūrėjo J. Statkevičiaus interviu Kremliaus portale „Sputnik“ pasirodė praėjusio pirmadienio popietę. Jame iš dizainerio lūpų Lietuvai buvo skiriami kartūs žodžiai. Anot Juozo, „Padėtis Lietuvoje pasikeis tik tada, kai pasikeis visa valdžia, įskaitant ir prezidentą“, „To, kas vyksta Lietuvoje, neįmanoma kentėti“, „Rusija mano mylima šalis, dievinu Rusiją“, „Aplink mus tik priešai. Lenkai – priešai, rusai – priešai, latviai – priešai“, „Per 27-erius Nepriklausomybės metus Lietuvoje niekas nepasikeitė“. Tai tik keletas dizainerio minčių, kurios buvo cituojamos skandalingame interviu.

Laidoje J. Statkevičius prisimins, kad interviu Kremliaus propagandiniam portalui „Sputnik“ davė daugiau nei prieš mėnesį. Jis prisimins aplinkybes, kuriomis buvo duotas skandalingasis interviu vėlų vakarą, jam grįžtant namo. „To puslapio atstovai man skambino daugiau nei dešimt kartų – atsiliepiau neapsikentęs. Ne tik nesupratau, iš kur man skambinama, tačiau, tiesą sakant, net nenugirdau. Daug klausinėjo apie spektaklius, teatrą“, – pasakos Juozas.

J. Statkevičius teigs gavęs gerą pamoką. „Dabar būsiu pamokytas, belieka atsiprašyti, – sakys Juozas ir pakartos. – Nuoširdžiai atsiprašau, nes nesupratau, su kuo šneku. Žodžiai buvo pastiprinti ir išimti iš konteksto“.

Atsiprašė ir socialiniame tinkle

Žinomas dizaineris savo poziciją išdėstė ir socialiniame tinkle „Facebook.“ Vyras prisipažino buvęs naivus: „Manimi pasinaudojo. Ant manęs galite pykti kiek norite, tik labai prašau nesipykite tarpusavyje. Mūsų ir taip mažai.“

 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Plauktukas"

Kaip pas mus sako,,sudirbo atbuliniu".Matyt beretės tvartelyje para laiko buvo uždare ir kankino.Vertė rašyti ,,Landzbergas Dievas o aš išdavikas"koki 500 kartų

Slabakas

išsigando ka teisybe pasakė ir pridejo i kelnes:DDD)

Aninimas

Neprisimena su kuom ir ka kalbejo Tai gal jam su protu negerai ? Greiciausiai prisimeta kvaileliu. Smeizia savo sali ir dar sulaukia uztarimo is kai kuriu 'poniu ". Demonstruoja atsiprasant savo intimias vietas Tiesiog slykstu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS