Skiriasi Giedrius ir Asta Masalskiai | Diena.lt

SKIRIASI GIEDRIUS IR ASTA MASALSKIAI

  • 38

Laidų vedėjos Astos Stašaitytės-Masalskienės ir renginių vedėjo bei organizatoriaus Giedriaus Masalskio šeima subyrėjo.

"Brangūs draugai ir visi, kam tai gali būti įdomu. Mes su A. Stasaityte-Masalskiene nusprendėme skirtis. Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila, – socialiniame tinkle "Facebook" penktadienio popietę žinia pasidalijo G. Masalskis. – Bet juk patyrėme daugybę neįkainojamų gyvenimo akimirkų drauge ir auginame du nuostabius sūnus."

Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila.

Žinomas vyras prašo padėti jiems visa tai išgyventi ramybėje: neskaudinant komentarais ir užuojautomis, netrukdant skambučiais ir klausimais. "Verčiau palaikykite mus, radusius drąsos ieškoti sprendimų, harmonijos sau ir vaikams", – rašo vyras. Tokiu pačiu įrašu socialinėje erdvėje pasidalijo ir A. Stašaitytė-Masalskienė.

Pora, susituokusi 2001 metais, augina sūnus Danielių ir Emilį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Vile

Dabar loabai madoje skirtis. Mano nuomone, Astai tas Masalskis visai netiko - kazkoks pienburnis. Manau, kad ir is charakterio jis mamyciukas, o ji jam buvo zmona-mamyte. Jai reikia vyrisko vyro, o ne tokio nupiepelio. Linkiu Astai sekmes.

KEMBRIKAS

mano katinasKARABASASI Isejo is namu trenkes durimis ,pasake kad su MURKA daugiau negyvens,sako nuseno kailis neblizga .Kodel niekas neraso?

KEMBRIKAS

Nei vienas vyras neissikyre su kurcia ir akla zmona mazai tokiu yra nes tai vyru svajone.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS