Šokių partneris apie J. Jurkutę: ši mergina – gražiausia, ką turi Lietuva | Diena.lt

ŠOKIŲ PARTNERIS APIE J. JURKUTĘ: ŠI MERGINA – GRAŽIAUSIA, KĄ TURI LIETUVA

Praėjusią savaitę įvykę pirmieji „Salsamanų“ pasirodymai tiek dalyviams, tiek ir žiūrovams įrodė, kaip iš tiesų karšta gali būti Havanoje! O šį sekmadienį jų laukia ir dar didesnis malonumas – antrasis šokis nuostabaus grožio Karibų paplūdimyje. Tiesa, šįkart iššūkis bus ir dar didesnis – teks šokti ne iš karto surepetuotą, bet improvizuotą šokį. Ir ne tik su savo partneriu… 

Improvizuotame salsos šokyje galioja tik viena taisyklė – atsipalaiduoti ir mėgautis. „Tu iš viso nieko nežinosi. Nežinai, kokia bus daina, nežinai, kas bus tavo partneris ir kaip jie ten keisis“, – nerimo neslėpė projekto dalyvė, televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė.

Kad perprastų, ko iš jų tikimasi, keli lietuviai netgi apsilankė vietos salsos klube. Vis dėlto įtampa neslūgo, nes improvizacijos vakaro taisyklės skelbė, kad kiekvienam lietuviui teks šokti ne tik su savo įprastiniu partneriu, bet ir su dar trimis kubiečiais!

Kaip lietuvių pastangas įvertins komisija? Šįkart jos nariais taps ir balus nuo 1 iki 5 skirs modelis, kulinarė, aktorius ir dainininkė iš Prancūzijos.

J. Jurkutė buvo atvira – Kuba ir šis visą kūną ir mintis užvaldęs salsos nuotykis jai labai patinka. „Viskas, kas buvo iki to, ir kas bus po to, man kaip ir neegzistuoja. Yra tik ši akimirka“, – sakė ji.

Moteris įsitikinusi, kad tai, ką ji pajautė Kuboje, pažįstama ir artima daugeliui moterų, auginančių vaikus.

Vaikas užaugs ir su juo viskas bus gerai, todėl tu tikrai gali skirti laiko sau – kažkam, kas yra tavo.

„Tada, kai pagimdai vaikelį ir jam atiduodi visą save, kartais žiūri į veidrodį ir galvoji: „O kur aš?“ Tu, kaip moteris, ilgiesi savęs. Tos, kuri yra jausminga, seksuali, pati sau graži. Šiame projekte aš galėjau susigrąžinti tą savo dalį, ją išreikšti ir su ja pabūti. Ir taip tarsi gauti patvirtinimą, kad tai manyje yra, aš to nepraradau. Vaikas užaugs ir su juo viskas bus gerai, todėl tu tikrai gali skirti laiko sau – kažkam, kas yra tavo. Tai nebūtinai turi būti šokis – kitai moteriai tai, galbūt, bus kiti dalykai. Bet man šokis leido patikėti, kad aš šių dalykų nepraradau, kad juos turiu ir jie yra mano“, – su laimės ašaromis akyse prieš šokį kalbėjo J. Jurkutė.

TV3 nuotr. 

O ašaroms pradingus, ji ir vėl paniro į šokį. Šįkart – į ypatingai išlaisvinantį, be iš anksto surepetuotos choreografijos, be iš anksto žinomos muzikos ir net be nuosavo partnerio. „Sakiau, kad eisiu taip, kaip į diskoteką. O kaip ten bus, taip bus. Juk, kai eini į diskoteką, niekuomet nežinai, kaip ten bus. Net nežinai, ką sutiksi“, – šypsojosi Jurgita.

Ši mergina – gražiausia, ką turi Lietuva.

Visa tai atsispindėjo ir improvizuotame Jurgitos šokyje, kuriuo jos partneris Adrianas buvo sužavėtas: „Ši mergina – gražiausia, ką turi Lietuva. Žiūrėkite, kokį kūną ji turi, koks dailus jos veidas… Ji – tobula!“

Panašios nuomonės buvo ir komisijos nariai, o vienas iš jų su Jurgita netgi ėmė šokti pats! „Kas kartą matydama, kaip užsieniečiai mokosi ir šoka kubietišką salsą, jaučiu pasididžiavimą. Ši mergina šoka puikiai. Jos laikysena, figūra, judesiai… Nesustok šokti salsos, nes tau tai labai tinka“, – po Jurgitos pasirodymo sakė ir kita komisijos narė.

TV3 nuotr. 

O kiek balų pelnys J. Jurkutė ir kitos poros, pamatysite jau šį sekmadienį.

„Salsamanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3, o neįtikėtinos kelionės laidoje „Salsamanai. Kuba“ – naujos kartos televizijoje Go3.

GALERIJA

  • Šokių partneris apie J. Jurkutę: ši mergina – gražiausia, ką turi Lietuva
  • Šokių partneris apie J. Jurkutę: ši mergina – gražiausia, ką turi Lietuva
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

'' ši mergina – gražiausia, ką turi Lietuva ''

O - O - O, tu dar nematei mūsų raskevičiaus ...

gal VIČI reklamytė?

Viena tokių – komunistinė Kuba. Praėjusiais metais Kubos ir Rusijos prekybiniai santykiai ypač suartėjo. 2023 metų balandžio pradžioje į Maskvą atvykusiam Kubos maisto pramonės ministrui Manueliui Sobrino „Vičiūnai-Rus“ vadovai buvo pristatyti kaip Rusijos maisto pramonės pasididžiavimas.

Rima

Kiek daug piktų ir pavydžių komentatorių. Žavi, graži ir miela Jurgita, linkiu pasidžiaugti Kuba ir salsa ir, jei pavyks, laimėti šį šou
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS