Šou „Aš – superhitas“ nugalėtojas Silvestras: mano orientacija – mažiausiai svarbi | Diena.lt

ŠOU „AŠ – SUPERHITAS“ NUGALĖTOJAS SILVESTRAS: MANO ORIENTACIJA – MAŽIAUSIAI SVARBI

  • 2

Muzikiniame TV3 realybės šou "Aš – superhitas" triumfavęs 19-metis Silvestras Beltė iš būrio konkurentų išsiskyrė ne tik unikaliu balso tembru.

Jau pirmą projekto savaitę, sulaukęs įtarinėjimų dėl netradicinės seksualinės orientacijos, jis tiesiai šviesiai rėžė: "Jei jums reikia etiketės, galite mane vadinti biseksualiu."

Dar prieš metus negalėjęs nė pagalvoti apie tokį atvirumą su bičiuliais Silvestras džiaugiasi įveikęs baimę ir sulaukęs ne pasmerkimo, o gausaus žmonių palaikymo, kuris prisidėjo ir prie pergalės TV šou.

Vaikinas sako, kad visuomenės klijuojamos etiketės tik apsunkina gyvenimą – jos tarsi įspraudžia į rėmus: koks turi būti, kaip elgtis, kaip atrodyti, ką gali mylėti, ko ne ir pan.

"Aš nesu vaikščiojantis stereotipas – mano orientacija yra mažiausiai svarbus faktas apie mane. Kiekvienas mes esame individas, kiekvienas mes kitoks. Aš nežinau, kaip pasisuks mano gyvenimas, su kuo aš nuspręsiu jį nugyventi. Galbūt tai bus mergina, galbūt vaikinas. Kai į mano gyvenimą ateis tas žmogus, aš tai žinosiu ir be jokių etikečių", – dėsto jis.

Gerbėjams jo muzikinių pasirodymų teks palaukti. Iš Kauno kilęs Silvestras gyvena Londone, kur Vestminsterio universitete studijuoja komercinį muzikos atlikimą, tačiau tikina Lietuvos neapleisiantis ir planuojantis čia praleisti vasarą, kartu pristatyti naujas dainas ir vaizdo klipus, kurti, kuo daugiau koncertuoti ir taip atsidėkoti visiems žmonėms, kurie projekte "Aš – superhitas" jį pamilo.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

O aš manau, kad homofobai yra beveik homikai, tik jie to labai bijo. Cia kaip su rukymu, kai bijai, kad pradesi save bandai itikinti, kad tai smirda, kenkia sveikatai ir pan.

Velniai rautu-

Dar veins iškrypėlis.... kas per laikai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS