T. Langvinis po 14 metų palieka LNK televiziją | Diena.lt

T. LANGVINIS PO 14 METŲ PALIEKA LNK TELEVIZIJĄ

  • 4

Prieš pat naująjį sezoną LNK televizijoje – ženklus nuostolis: po 14 metų darbo kanalą paliko sporto žinių „veidas“ ir laidų vedėjas Tomas Langvinis. Apie tai jis pats paskelbė savo feisbuko paskyroje.

„14 metų man teko laimė dirbti LNK žiniose! Džiaugsmas dirbti su super žmonėmis, neįtikėtinai kietais kolegomis, kurie kažkaip sugebėjo pakęsti ir mane (nors šis punktas darbo sutarty ir nebuvo numatytas). Labiausiai noriu padėkoti Jiems už tai, kad buvo šalia ir sunkesnėmis akimirkomis, ir tuomet, kai aš dariau šiurkščias klaidas. Už tai dėkingas liksiu amžinai!

Labai keista iš didžiulio kruizinio laivo persėsti į mažą valtį. Kiek baisoka, bet baimės nebijau. O ir irklus įdavėt tvirtus.

Per tuos metus išgyvenau tiek daug unikalių akimirkų, kad žodžiais to neapsakysi. Daug pamačiau, sutikau ir išmokau. O ta patirtis – džiaugsmas ir turtas. Darbas žiniose pakeitė mano gyvenimą. Todėl labai keista iš didžiulio kruizinio laivo persėsti į mažą valtį. Kiek baisoka, bet baimės nebijau. O ir irklus įdavėt tvirtus. Taigi, man buvo didelė garbė ir laimė būti šalia Jūsų. Tarnauti Žiniose kartu. Atėjo metas atsisveikint. Duok, Dieve, Jums sveikatos!!!“, – rašė T. Langvinis.

Netikėta žinia sulaukė gausybės kolegų, bičiulių ir sekėjų komentarų, apgailestavimo, kad žiniose ir komandoje trūks jo energijos, pozityvumo, užsidegimo, padėkų už puikų darbą, gerą kompaniją ir smagų laikotarpį, linkėjimų sėkmingai irtis plačiuose vandenyse, padrąsinimų, kad mažai valtelei pasisekė gauti gerą kapitoną, o visi pokyčiai – tik į gera.

T. Langvinis geriausiai pažįstamas besidomintiems sportu, kiekvieną savaitę LNK sporto žinių kėdę jis dalijosi su Asta Žukaite-Nalivaikiene, o pastaruoju metu sužibėjo TV projekte „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ ir humoro šou „Tik nesijuok“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pijus

Gerai, nes man tas jo erotinis balselis, ( ypač užkadrinis) jau pradėjo nervuot! Ačiū, už supratimą! ( LNKąąą)

Dane

gaila :(

Tai kodėl

Tomukas dings iš LNK? Kur dabar Tave bus galima pamatyt, o gal emigruoji iš LT? Kodel taip slepi viską?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS