T. Sinickis: susitaikiau, kad esu senas, storas ir psichiškai nestabilus | Diena.lt

T. SINICKIS: SUSITAIKIAU, KAD ESU SENAS, STORAS IR PSICHIŠKAI NESTABILUS

  • 1

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje šiemet visus nustebinęs Tomas Sinickis televizijoje džiazuoja. Tačiau rokas išlieka jo didžioji meilė.

Ką tik gimęs kūrinys „Gėris blogį nugalės“ yra tas, kurį išklausę gerbėjai lengviau atsikvėps: Sinickis išlieka savimi. Šiandien atlikėjas pristato ir šios dainos vaizdo klipą.

„Filmuoti muzikinius klipus yra mano mėgstamiausias užsiėmimas. Iš esmės, aš rašau dainas vien tam, kad galėčiau sukti klipus, – šypsosi Tomas. – Šį kartą pasirinktas egocentriškas variantas. Žmonėms, kuriems nepatinka Sinickis, siūlau nežiūrėti, nes galite sudaužyti savo kompiuterių ekranus, mat Sinickio ten labai daug. Šis video šedevras yra taip pat įrodymas, kad aš sėkmingai susitaikiau su tuo, kad esu senas, žilas, storas ir psichiškai nestabilus. Žmonės, kurie mėgsta roko muziką, turėtų ji sukti nuolat.“

„Egocentriškasis“ klipas, kurį nufilmavo žinomas videomenininkas Petras Skukauskas, iš tiesų yra apie vieną herojų – Tomą Sinickį. Genialumas paprastume: viskas nufilmuota vienoje lokacijoje, neapsikraunant dekoracijomis. Tačiau vaizdo klipas pumpuoja didelę gerą roko energijos dozę.

Kad „Gėris blogį nugalės“, galima bus įsitikinti ir T. Sinickio koncerte „Išleistuvės“, kuris gegužės 3 d. įvyks „Kablyje“. Ten atlikėjas pristatys ir kitus savo naujojo albumo kūrinius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jurijus

nežinau kaip dėl sęnumo ir storumo bet kad biški ,biški biški o itiksliau labai trenktas tai tiksliai.Ir baisiai baisiai baisiai per geros nuomonės apie save

SUSIJUSIOS NAUJIENOS