V. Siegel pakvietė L. Suodaitį kartu praleisti savaitgalį: mes – vis dar vyras ir žmona | Diena.lt

V. SIEGEL PAKVIETĖ L. SUODAITĮ KARTU PRALEISTI SAVAITGALĮ: MES – VIS DAR VYRAS IR ŽMONA

  • 62

Po ilgokos pauzės socialiniuose tinkluose vėl – atvira Viktorijos Siegel išpažintis, kaip ji jaučiasi, kai vyras jai negrąžina vaiko. L. Suodaitis irgi sureagavo – paviešino Viktorijos kvietimą susitikti pabendrauti.

V. Siegel ketvirtadienio naktį sekėjams prisipažino, kad jaučiasi prislėgta, nes vyras (L. Suodaitis - red. past.) pagal nutartį negrąžina vaiko.

„Žiauriai blogai jaučiuosi, viduj tokia tuštuma, nes kai ant manęs buvo rėkiama, kad aš negrąžinu vaiko pagal nutartį ir panašiai, bet ką pats daro taip pat negrąžina vaiko pagal tą patį. Visiškai nesilaiko nutarties. Nutartyje net nėra nurodyta, kad vaikas gali būti su nakvynėm pas tėtį, bet yra kaip yra. Tikrai labai, labai sunku. Net nesinori į ekraną lįsti, verkšlenti, bet turiu jau išeiti ir pasakyti, kaip aš jaučiuosi, ar kur aš esu. Esu labai labai psichologiškai palaužta, bet tikiuosi greitu metu viskas pasikeis ir bus gerai“, – sakė žinoma moteris. 

Į Viktorijos žodžius sureagavo Laurynas, kuris paviešino jųdviejų susirašinėjimus.

„Kai esi palūžus, bet prieš 3 valandas kvietei savaitgalį kartu praleisti“, – rašė L. Suodaitis.

„Taip, rašiau, taip, kviečiau, nu, mes vis dar vyras ir žmona esam tai jeigu nesusikalbam, nesugebam santykių kažkaip išsiaiškinti tai kviečiau ne tik savaitgalį praleisti kartu, bet kartu pabūti su vaiku, apsitarti, pasikalbėti ne dėl to, kad susitaikyti ir gyventi kartu, o tiesiog susitaikyti ir kaip draugai bendrauti, bent jau vardan vaiko. Kviečiau ir į mediaciją eiti be advokatų, tiesiog, vardan vaiko kalbėtis dėl taikos, bet viešinti mūsų susirašinėjimą... Čia pasigirti prieš visus gal noras yra didelis, kad Siegel pakvietė savaitgalį kartu praleisti. Taip esu palūžusi, o ką palūžęs žmogus negali pakviesti su šeima pabūti. Baisu, ant tiek graudu, kad suprantu, jog jau su šituo žmogumi, kad ir koks didelis mano noras būtų kažką taikiai daryti, nieko nepavyks ir dėl jo, ne dėl manęs“, – apgailestavo V. Siegel. 

Priminsime, kad konfliktas tarp verslininko L. Suodaičio ir jo žmonos nuomonės formuotojos, verslininkės V. Siegel tęsiasi jau ne vieną mėnesį. Pora savo santykius linkusi paviešinti socialiniuose tinkluose, šeimyninę dramą seka ne tik poros sekėjai.

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

A bera kokia skyle normali likusi

Ar visos jau nutrauktos

pastebejimas

du durniai!

kiek galima

tą siegel tampyti it katinas stipusią pelę tampo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS