Valentino diena: keturios paskutinės minutės dovanų idėjos | Diena.lt

VALENTINO DIENA: KETURIOS PASKUTINĖS MINUTĖS DOVANŲ IDĖJOS

  • 0

Vasario 14-oji daugeliui asocijuojasi su meile – šią dieną visame pasaulyje švenčiama Šv. Valentino diena. Žinoma, ieškoti ypatingos progos ar datos, kai norite skirti nuoširdų dėmesį brangiam žmogui, nereikia, tačiau artėjant šiai dienai dažnas įsimylėjėlis ima nerimauti. Kuo gi šiemet nustebinti savo antrąją pusę? O ką daryti, jei nespėjote pasirūpinti dovana brangiam žmogui iš anksto?

Dažnas pamiršta, kad didžiulių investicijų norint mylimam žmogui pasakyti, ką jis jums reiškia, nereikia. Vertėtų prisiminti dalykus, kurie džiugina ir suteikia teigiamas emocijas bei primena, kiek daug reiškia buvimas drauge, rašoma „Samsung“ pranešime žiniasklaidai.

Kada paskutinį kartą valgėte pusryčius kartu?

Nupirkti dovaną pakankamai lengva, o štai nustebinti brangų žmogų ir palepinti dėmesiu – nėra paprasta. Šv. Valentino dieną pabandykite sukurti šventinę nuotaiką jam ar jai, pavyzdžiui, paruošdami antrosios pusės taip mėgstamus vėlyvus pusryčius. Galbūt seniai juos kartu valgėte lovoje ar mėgavotės prie bendro stalo namuose?

Pasirūpinkite jaukiomis smulkmenomis ir toks įprastas kasdienis veiksmas, kaip pusryčių valgymas, iškart taps įsimintinu. Šventinę atmosferą padės sukurti mėgstamos gėlės, raudonos spalvos indai ar servetėlės, mėgstama muzika, deganti kvapni žvakė ar šviežiai skrudinta ir garuojanti kava tiesiai į lovą.

Esant galimybei, kartu su mylimu žmogumi galite pietauti ar vakarieniauti.

Sveikata – ne tik vyresniųjų reikalas

Rūpintis sveikata daugelis mūsų pradeda tik tuomet, kai ką nors suskausta ir į pagalbą reikia pasitelkti medikamentus. Ne ką mažiau svarbu rūpintis savo fizine forma ir gera savijauta kasdien – prisiminkite sveiką mitybą, vandens vartojimą ir fizinį aktyvumą bei priminkite tai artimajam. Nežinote kaip? Padovanokite brangiam žmogui su mobiliuoju telefonu susiejamą išmaniąją apyrankę, kuri ne tik bus puikus aksesuaras, bet ir primins apie tai, kas svarbiausia.

Pavyzdžiui, išmanioji apyrankė ne tik leis stebėti, kiek žingsnių šiandien nuėjo apyrankės savininkas, bet ir atsiųs priminimą, jei per ilgai užsisėdėjote vienoje vietoje. Išmaniajame prietaise galima suvesti užsibrėžtą dienos tikslą, o dienos pabaigoje kartu su mylimuoju prietaisų skydelyje galėsite stebėti, ar pavyko pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Išreikškite emocijas žodžiais

Įsimylėjėlių dieną švęsite atskirai, bet vis tiek norite nustebinti mylimą žmogų? Dėmesiui parodyti atstumas – ne kliūtis, o tam puikiai pasitarnaus išmaniosios technologijos. Įrašykite balso žinutę ar nufilmuokite sveikinimą tiesiog išmaniuoju telefonu – daugelio jų kameros mūsų dienomis nenusileidžia profesionaliems fotoaparatams ar vaizdo kameroms.

Mokate groti gitara? Tad į rankas čiupkite šį instrumentą. Gražiai dainuojate? Tad kodėl neatlikus meilės dainos? Tokiam sveikinimui prireiks šiek tiek kūrybiškumo, išmanaus telefono ir nuoširdžių žodžių.

Pradžiuginkite nauju aromatu

Ko gero, niekada neapsiriksite savo mylimam žmogui dovanodami kvepalus. Tai dovana, kuri jau ne vienerius metus išlieka populiariausių tiek moterų, tiek vyrų dovanų sąraše. Dažniausiai kvepalus dovanojame brangiems ir mylimiems žmonėms, todėl ši dovana geras būdas parodyti išskirtinį dėmesį, o galbūt net išpažinti naujai užgimusius jausmus.

Renkant kvepalus mylimajam pasikliaukite savo nuojauta arba vadovaukitės antrosios pusės mėgstamais aromatais. Jei visgi bijote apsirikti pirkdami brangius kvepalus, tuomet dovanokite mėgstamų kvepalų kvapo kūno losjoną, balzamą po skutimosi, dezodorantą ar kvapnų dušo prausiklį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS