A. Vėberio mylimoji ilgus metus buvo didelė „Naktinių personų“ gerbėja | Diena.lt

A. VĖBERIO MYLIMOJI ILGUS METUS BUVO DIDELĖ „NAKTINIŲ PERSONŲ“ GERBĖJA

Dainininkas Aras Vėberis jaunystėje gyveno audringą ir nerūpestingą gyvenimą. Mėgavosi šlove ir visais jos teikiamais privalumais. Šiandien jis prisipažįsta nepastebėjęs, kaip tada iširo jo dvi šeimos, sako, gal tada joms dar buvo nepasiruošęs. O dabar, su gerokai jaunesne mylimąja Martyna Kerbedyte susilaukęs sūnaus, jo nepaleidžia iš rankų.

12 metų tylos ir triukšmingas grįžimas į didžiąją sceną 2014 metais – naujas lapas legendinės grupės „Naktinės personos“ istorijoje ir naujas etapas grupės narių gyvenime.

„Galbūt išėjo į naudą, kai su „Naktinėmis personomis“ padarėme nemažą pauzę. Pailsėjau nuo muzikos, apsigyniau magistro diplomą, pasinėriau į verslus“, – pasakoja A. Vėberis. 

Grupės sugrįžimas muzikantui dovanojo ir šeimą. Prieš penkis mėnesius su mylimąja Martyna Kerbedyte juodu susilaukė sūnaus Nojaus. Jai tai – pirmagimis, jam – jau trečias vaikas.

Pirmą kartą pora susitiko prieš daugybę metų. Ji buvo ištikimiausia „Naktinių personų“ gerbėja, paauglė, paskui savo dievukus sekusi po visą Lietuvą, jis – scenos žvaigždė. 

„Kas galėjo nuspėti, kad taip susiklostys likimas? Žiūrėjau į „Naktines personas“ kaip į kažkokius dievukus. Man pačiai buvo didelė staigmena, kad mes vėl susitikome po tiek metų. Ačiū atsikūrusioms personoms, jei ne jos, gal būtume vėl nesusitikę“, – dabar svarsto moteris. 

Tapti tėvais trejus metus draugavusi pora dar neplanavo, gyvenimas planus sudėliojo savaip. Martyna pajuto po širdimi nešiojanti kūdikį ir neslepia, ši žinia trumpam išmušė pagrindą iš po kojų. 

„Aišku, buvo baisu. Ačiū Dievui, kad Aras reagavo vyriškai, ramiai, jis mane labai palaikė, nes matė, kaip stipriai pergyvenu. Galvojau, kaip čia dabar viskas bus, kaip praeis nėštumas, ar sunkus bus gimdymas, kaip teks gyventi su vaikeliu, ar sugebėsiu būti gera mama jam, kaip žinosiu, kada jam bus per šilta ar per šalta, ir dar daugybė kitų klausimų lindo galvon. Pasirodo, taip, esu gera mama, viską sugebu“, – džiaugiasi moteris. 

Sulaukęs 47 dainininkas A. Vėberis apie tėvystės rūpesčius kalba su tokiu pat užsidegimu, kaip ir apie didžiąją gyvenimo aistrą – muziką. 

Deja, abi ankstesnės šeimos iširo, tačiau vyras neslepia, kad šįsyk viskas kitaip: ir užvaldę jausmai, pasaulį išvydus sūnui, ir noras pagaliau turėti tikrą šeimą bei namus. 

„Viskas šviežia. Ir ta patirtis, kokia buvo anksčiau, aišku, davė savo. Tada aš labai jaunas buvau, tik iki dvejų metų su manim gyveno vaikai, paskui, išsiskyrus su jų motinomis, vaikai augo ne su manimi. Už tai, kad jie užaugo, duoklę reikia atiduoti jų mamoms, jaučiuosi dėkingas, kad juos užaugino. O dabar viskas tarsi vėl iš naujo, kitaip. Esu jaunas tėtis“, – prisipažino „Naktinių personų“ narys.

Visas reportažas – laidoje „Gyvenimas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS