Vėžiu serganti I. Burlinskaitė-Vaisieta vėl paatviravo apie sveikatą: labai stipriai nukrito svoris | Diena.lt

VĖŽIU SERGANTI I. BURLINSKAITĖ-VAISIETA VĖL PAATVIRAVO APIE SVEIKATĄ: LABAI STIPRIAI NUKRITO SVORIS

  • 47

Po žinios apie diagnozuotą kraujo vėžį socialinių tinklų žvaigždė ir sporto trenerė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su savo sekėjais socialiniuose tinkluose vis pasidalija trumpomis naujienomis apie savo sveikatos būklę.

Penktadienį moteris pranešė, kad liga jau yra stipriai pažengusi – ketvirtoje stadijoje.

Šeštadienį Indrė pasakojo, kad jai stipriai nukrito svoris, kad jai vėl pakartotinai darys biospiją, ir kad moteris prie prasidedant vėžio gydymui negali atsidžiaugti savo plaukais.

„Šiandien truputį pakeitėm lokaciją. Kadangi vakar padarė visus reikalingus tyrimus – savaitgalis laisvas. Daktarai leido truputį pasižmonėti. Naktį miegojau prastai, iš vakaro gėriau raminamuosius, atrodo atsijungiau, bet jau kokią 5 valandą pabudau. Tačiau atsikėliau lengvai patinusi, kaip žmogus – nutraukė man skysčius varančius vaistus, nes visą savaitę gėriau. Svoris labai stipriai nukrito, iki 49–50 kilogramų, – kalbėjo Indrė. – Aišku, atsigausiu tik sąlyginai – tik keliom dienom, antradienį vėl pakartotinai darys biospiją, o tada prasidės gydymas. Galvą plaunu po kelis kartus į dieną, negaliu atsidžiaugti savo plaukais. Anksčiau atrodydavo, kad surišiu, susegsiu, tai dabar kiekvieną dieną noriu vaikščioti palaidais.“

Svoris labai stipriai nukrito, iki 49–50 kilogramų.

Kauno klinikose besigydanti moteris penktadienį socialiniame tinkle su savo sekėjais pasidalijo liūdna žinia. Indrė pranešė, kad jai nustatyta ketvirta limfomos stadija.

„Šiandien buvo atlikta kaulų čiulpų biopsija. Rezultatų dar nėra, bet kalbėjome su daktaru ir jau turime vakarykščių tyrimų rezultatus. Iš esmės niekas nesikeičia, diagnozė ta pati. Tik nuliūdino, kad liga yra jau pažengusi ir man yra ketvirta limfomos stadija“, – informavo I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Moteris teigė, kad po truputėlį ateina suvokimas, kad laukia ilgas ir sunkus kelias.

„Psichologiškai jaučiuosi kol kas gan stipri, bandau save nuteikti ir prisipratinti mintis, kas manęs laukia ir visą tai priimu, kaip gyvenimo iššūkį“, – sekėjams iš palatos Kauno klinikose kalbėjo Indrė.

Priminsime, kad apie tai, kad jai diagnozuotas kraujo vėžys, moteris sekėjams pranešė trečiadienio vakarą savo „Instagram“ paskyroje.

„Iš tiesų mes girdime apie įvairias nelaimes, baisias tragedijas, ligas. Aš galvojau, kad man taip niekada neatsitiks. Šita žinia man buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus“, – trečiadienį teigė I. Burlinskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (47)

Kaunietė

Na ir kvaila esi, niekam neidomu kad tu sergi, pilna lietuva ligonių, eik gydytis nuo pshikikos, nejaugi artimi žmonės nemato, kad esi nukvakus,

Kaunieciui

o kaip tu jaustumeis jeigu gryzus is poliklinikos, su tokia diagnoze, tavo boba toki klausima tau uzduotu?

Kaunietis

Tai cia ji dziaugisi liga,ar ka nors gero nori pasakyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS