Žinomi žmonės prisiminė įspūdingiausias kalėdines dovanas | Diena.lt

ŽINOMI ŽMONĖS PRISIMINĖ ĮSPŪDINGIAUSIAS KALĖDINES DOVANAS

  • 0

Nesvarbu, ar tau dešimt, ar jau esi perkopęs penktą dešimtį, kiekvienas Kalėdų rytą skuba prie papuoštos eglutės. Juk ši šventė neatsiejama nuo dovanų. O ką savo artimiesiems dovanoja žinomi žmonės?

Stilistė Viktorija Šaulytė, fotomenininkas Algis Kriščiūnas ir radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė papasakojo, kokią įsimintiniausią dovaną yra gavę ar dovanoję, bei priminė, kad  per šventes reikia pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir visai nepažįstamus žmones.

Jau septintus metus Kalėdas Kanarų Fuerteventūros saloje su šeima sutinkantis A. Kriščiūnas pasakoja, kad šios dienos jis neįsivaizduoja be maudynių vandenyne. O paklaustas, kokią geriausią Kalėdų dovaną yra gavęs, vyras atskleidė, kad iki šiol atsimena močiutės dovanotas slides.

„Mano įsimintiniausia dovana – vaikystėje gautos lenkiškos kalnų slidės. Tuomet jos buvo labai brangios, o aš apie jas ilgai svajojau. Slidinėjau jomis net dešimt metų ir kaskart prisimindavau tą gerąjį Kalėdų Senelį – savo močiutę“, - prisiminimais dalinosi fotografas.

Paklaustas, kokią geriausią dovaną yra padovanojęs pats, A. Kriščiūnas kaip įsimintiniausią dovaną kitam įvardino automobilį.

Prieš dvidešimt metų kartu su broliu tėčiui nupirkome automobilį. Tai buvo jo pirmoji mašina.

„Prieš dvidešimt metų kartu su broliu tėčiui nupirkome automobilį. Tai buvo jo pirmoji mašina. Ir nors automobilis buvo nenaujas, mano tėvai labai juo džiaugėsi ir netgi apkeliavo visą Europą. Dovanas dovanoti visada yra smagiau. Kai matai, kaip tau brangus žmogus džiaugiasi, ta dovana tampa daug svarbesnė ir man pačiam“, – sakė prie „Samsung“ šventinės iniciatyvos prisidėjęs ir neseniai fotografijos talentui išmanųjį telefoną padovanojęs A. Kriščiūnas.

Stilistė ir socialinių tinklų žvaigždė V. Šaulytė pritaria fotografui, kad jai taip pat smagiau kitus džiuginti dovanomis: „Esu iš tų, kuriai smagiau dovanoti. Tada tam žmogui suteiki džiaugsmo, perduodi gerą emociją ir kuri stipresnį tarpusavio ryšį. Man labai patinka dovanoti dovanas, kurios turi reikšmę arba teikia kažkokį pojūtį.“

Pirmas Kalėdas kartu su mylimuoju bendruose namuose sutinkanti V. Šaulytė tikina, kad šio laikotarpio ji neįsivaizduoja be mandarinų, gyvos eglės ir netylančių draugų pokalbių. „Gal atėjo toks metas, kai geriausios dovanos man – buvimas kartu, bendravimas ir giminės gausėjimas. Todėl šiais metais sakiau visiems, kad man daugiau nieko nereikia!“ – sakė švenčių laukimu gyvenanti stilistė.

Artėjančių Kalėdų proga daugiavaikę mamą nauju telefonu apdovanojusi radijo laidų vedėja R. Vyšniauskaitė sako, kad jai tiek pat malonu gauti dovanas, kiek ir jas dovanoti, rašoma pranešime spaudai. „Aš nemeluosiu ir nesakysiu, kad man nesmagu gauti dovanas. Man labai patinka gauti dovanas! Tačiau ne ką mažiau gera apdovanoti tuos, kuriems tikrai kažko trūksta, reikia vieno ar kito dalyko. Mane visada apima labai geras jausmas, kai galiu pradžiuginti kitus“, – sakė Raminta.

Savo Kalėdų šventės be būrio šeimos, silkės ir rytinių kalėdinių mišių neįsivaizduojanti radijo laidų vedėja paatviravo, kad geriausia dovana, kurią galima padovanoti kitam – skirtas laikas: „Jau kelerius  metus iš eilės mamą pradžiuginu SPA procedūromis ar kokia nors kita savaitgalio išvyka. Pačios gražiausios dovanos – tai dėmesys ir laikas kitam.“

GALERIJA

  • Raminta Vyšniauskaitė
  • Viktorija Šaulytė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS