Garsiausias Lietuvos modelis E. Vilkevičiūtė nusifilmavo erotiniame klipe | Diena.lt

GARSIAUSIAS LIETUVOS MODELIS E. VILKEVIČIŪTĖ NUSIFILMAVO EROTINIAME KLIPE

Garsiausias visų laikų Lietuvos modelis Edita Vilkevičiūtė vėl nusifilmavo pikantiškose scenose. Šį kartą – žinomo klipų kūrėjo Gordono von Steinerio meniškame ir erotika bei fetišu dvelkiančiame darbe "Persona".

 Edita nesidrovėdama demonstruoja dailų savo kūną, apsinuoginusi groja pianinu, maudosi vonioje su dviem nuogais modeliais. Klipas – viena, vienos asmenybės su daug pasaulių ir fantazijų, istorija.

Kaune gimusi 24 metų E.Vilkevičiūtė – garsiausias visų laikų Lietuvos modelis. Ji – Karlo Lagerfeldo, GAP Japonijoje, Christiano Dioro SA, Armanio ir Calvino Kleino reklamos veidas.

2007 m. ji debiutavo ant podiumo Roberto Cavalli pavasario - vasaros kolekcijoje. Jos nuotraukos puikuojasi prestižinių žurnalų viršeliuose, ji dalyvavo ir garsiame prestižinių apatinių drabužių "Victoria‘s Secret" angelų šou.

Edita jau ne kartą filmavosi ir fotografavosi erotiniuose žurnaluose bei klipuose. 2009 m. ji apsinuogino skandalingoje fotosesijoje su Zacu Efronu. Neseniai moteris pozavo garsiame prancūzų žurnalui vyrams – "Lui".

 

 

 

GALERIJA

  • Garsiausias Lietuvos modelis E. Vilkevičiūtė nusifilmavo erotiniame klipe
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

: /

Žinoma, video klipas ne e-laikraščio 'naujienoms' skirtas, nes tokius video kas norės, tas ir susiras, tačiau lietuviai nebūtų lietuviai, jei nepultų visko, kas yra tabu bei nekasdieniška, tik progai pasitaikius, teisti.

Pasirodo

Davatku yra ne tik lenku davatku akcijoje- ju pilna ir tarp musu... O tas Jusu davatkiskas dorumas greiciausiai kyla del to, kad neturite ko parodyti, t.y. jei issirengtumete, tai tikrai niekas i Jus neziuretu su pasigerejimu.

Bolekas

na kiekvienas renkasi savo kelia. aisku, kad apsinuoginti ir turint gamtos, tevu grazu kna, ner vertybe, ne jos pasiekimas. vienas dalykas cia - pinigai. galime apsimesti menas, ar dar kas. na, tip, klipas gan stilingas, muzika, fonas,drbuziai, bet esme kas - kunas, apsinuogino labai daili, garsi moteris modeliu pasaulyje. ar ji tai darytu uz dyka?:)) aisku ne, tad ir lieka -0 tik pinigai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS