Žinomos aktorės: vyrai galvoja, kad valdo situaciją, tačiau valdovės yra moterys | Diena.lt

ŽINOMOS AKTORĖS: VYRAI GALVOJA, KAD VALDO SITUACIJĄ, TAČIAU VALDOVĖS YRA MOTERYS

  • 1

Antrojo TV3 serialo „Šviesoforas“ sezono centre – trijų vyrų draugystė, paslaptys ir kalbos apie moteris. Nors seriale vyrų antras puses įkūnijančioms moterims skiriamas mažesnis dėmesys, gyvenime aktorės apie santykius su vyrais ir jų elgesį gali papasakoti išties daug. Apie tai, koks vyrų elgesys labiausiai erzina, kas turi didesnę galią santykiuose bei kodėl vyrai stengiasi pasirodyti geresni nei yra iš tiesų, pasakojo serialo aktorės.

Nuotaikingas ir gero gyvenimiško humoro nestokojantis serialas „Šviesoforas“ pasakoja apie vyrų draugystę ir jų santykius su moterimis. Šį kartą apie vyrų ir moterų santykius atviravo pagrindinių serialo herojų antrąsias puses įkūnijančios Dalia Morozovaitė, Aušra Štukytė ir Marija Laukė.

„Visgi moterys yra didesnės šunybių ir intrigų rezgėjos. Jos padarys taip, kaip joms reikės, o vyrus privers galvoti, kad jų sprendimams įtaką padarė jie. Vyrai galvoja, kad jie valdo situaciją, o iš tiesų pasaulio valdovės yra moterys“, – apie tai, kas gudresni santykiuose, samprotavo M. Laukė. „Vyrai priversti meluoti, bet ir prigauti juos lengviau. Moterys nemeluoja, jos šventai tiki tuo, ką  kalba, o tai yra moterų melo stiprioji pusė“, – kolegei antrino A. Štukytė.

Seriale pagrindiniams herojams dažnai tenka atgailauti už savo kvailystes ir sukti galvą, kaip išpirkti kaltę. Aktorė M. Laukė prisipažino, kad ir jai už netesėtus žodžius yra tekę gauti gėlių. „Bet, deja, gėlės man mažai reiškia. Tad jis turi atkentėti mano neaiškią tylą su keistomis šypsenomis veide. Vyrus tai varo iš proto. Na, bet tokios tos moterys – kerštingos kaip katės“, – nuotaikingai mintimis dalinosi aktorė.

Vyrai visada pagražina viską apie save, nes nori sukelti įspūdį.

Serialo aktorės atskleidė, jog dažnai per didelis vyrų noras būti garbinamiems atskleidžia narciziškumą ir melą. „Turiu išvystytą pojūtį, tad pagyrūniškumą iškart pastebiu. Vyrai dažnai taip elgiasi dėl nepasitikėjimo savimi. Veltui, nes juk žmogų vertini ne pagal nuopelnus, o tiesiog pajunti, kad gali su juo bendrauti. Man asmeniškai visiškai nesvarbu, ar jis santechnikas, ar bankininkas, svarbu, kad būtų įdomus pašnekovas“, – teigė D. Morozovaitė.

„Vyrai visada pagražina viską apie save, nes nori sukelti įspūdį ir užkariauti moterį. Juk iš prigimties jie yra medžiotojai, net nepagalvojantys, ar vėliau sugebės išlaikyti moterį prie savęs“, – kolegei antrino M. Laukė.

Seriale šeimyninio gyvenimo situacijas gvildenančios aktorės atskleidė, kas vis dėlto labiausiai erzina vyrų elgesyje. „Moters nejautimas, nesupratimas. Jeigu tarp vyro ir moters atsiranda ambicijos, rodymas, kas yra šeimos galva, o ne klausymas, tada ir atsiranda tie erzinantys dalykai“, – atviravo D. Morozovaitė.

A. Štukytės teigimu, jei moteris blogos nuotaikos, vyras neturi jokių šansų jos dar labiau nesuerzinti. „Geriausia atsitraukti saugiu atstumu, bet ne per toli, nes svarbu nepražiopsoti akimirkos, kai susierzinusi persona pasijus pažeidžiama ir jai prireiks tvirto, vyriško peties ir jo kredito kortelės“, – juokaudama kalbėjo aktorė.

Seriale Raimundo antrą pusę įkūnijanti M. Laukė pasakojo, kad gyvenime nekiltų nesutarimų, jei vyrai sugebėtų nors kartais pripažinti savo silpnumą. „Labiausiai mane erzina, kai vyrai galvoja, kad jie pasaulio bambos. Vaidina vyrų vyrus, o iš tiesų yra kaip vaikai, kurie trokšta tiesiog būti mylimi ir, svarbiausia, kad jais rūpintųsi“, – šypsodamasi kalbėjo aktorė.

Antrasis komiško serialo „Šviesoforas“ sezonas ir toliau pasakoja apie trijų draugų – Edvino, Alberto ir Raimondo – draugystę, tarpusavio santykius ir santykius su moterimis. Tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai primena šviečiančius šviesoforo signalus. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Pagrindinius serialo herojus ir toliau įkūnija televizijos žiūrovų pamilti aktoriai – Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus ir Rokas Petrauskas, kuriems kompaniją palaiko žavios aktorės – Aušra Štukytė, Dalia Morozovaitė ir Marija Laukė.

„Šviesoforas“ pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val.

GALERIJA

  • Žinomos aktorės: vyrai galvoja, kad valdo situaciją, tačiau valdovės yra moterys
  • Žinomos aktorės: vyrai galvoja, kad valdo situaciją, tačiau valdovės yra moterys
  • Žinomos aktorės: vyrai galvoja, kad valdo situaciją, tačiau valdovės yra moterys
  • Žinomos aktorės: vyrai galvoja, kad valdo situaciją, tačiau valdovės yra moterys
  • Žinomos aktorės: vyrai galvoja, kad valdo situaciją, tačiau valdovės yra moterys
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kvailesnio filmo

nesu mačiusi... Lietuviška pigi muilo opera...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS