Į Lietuvą grįžęs L. Pobedonoscevas jau turi bilietus atgal į Balio salą | Diena.lt

Į LIETUVĄ GRĮŽĘS L. POBEDONOSCEVAS JAU TURI BILIETUS ATGAL Į BALIO SALĄ

  • 3

Trys šeimos kuprinės ir dešimt nepamirštamų mėnesių Azijoje. Aktorius Leonardas Pobedonoscevas šį vakarą 21 val. LRT televizijos laidoje „Emigrantai“ pasakos apie didžiausią jo gyvenimo avantiūrą, į kurią leidosi kartu su žmona Ieva ir dukra Emilija.

„Žmona devynerius metus prašė išvykti bent pusmečiui“, — pasakoja aktorius, kuris prisipažįsta, jog ankščiau bijojo ilgesniam laikui dingti dėl karjeros Lietuvoje. Vėliau L. Pobedonoscevas suvokė, jog yra svarbesnių dalykų, negu karjera, ši ir taip nesugrius, ir pradėjo planuoti įspūdingiausią savo gyvenimo kelionę. Šeima išnuomojo namą Vilniaus pakraštyje, išmetė ar padovanojo per gyvenimą prikauptą nereikalingą turtą, susikrovė tris kuprines ir išvyko.

Kelionę pradėjo nuo Kinijos, vėliau praleido porą savaičių Malaizijoje, po to keliavo į Laosą, Kombodžą. Vietname keliautojai atšventė Kalėdas ir Naujuosius metus kartu su ten atvykusiais lietuviais. Na, o Balyje, vadinamoje gražiausioje pasaulio saloje, šeima praleido pusmetį.

Ne kiekvienas avantiūristas ryžtasi kelionei kartu su savo atžala, o ypač su mokyklinio amžiaus vaikais. Emilija mokėsi nuotoliniu būdu: mama buvo pagrindinė mokytoja, o su tikrąja mokykla mergaitė atsiskaitydavo internetu. Balyje lietuvė pradėjo lankyti Green School — Žaliąją mokyklą, žinomą visame pasaulyje. Ten vaikai mokosi ne tik matematikos, bet ir medituoja, užsiima ekologiniu žemės ūkiu, rūpinasi karvėmis ir vištomis. Į Balį dėl šios mokyklos plūsta keliaujančios šeimos, ne išimtis ir L. Pobedonoscevo šeima.

Šiandien aktorius ruošiasi naujo serialo filmavimui bei kitiems projektams, tačiau jau dabar savo kišenėje turi bilietus atgal į Balį. Vyras žino, jog jo namai visada bus Vilnius, tačiau kelionių alkis tik išaugo, o gyvenimas rojaus kampelyje, Balyje, vilioja sugrįžti. 

Šiltą pasakojimą apie aktoriaus L. Pobedonoscevo ir jo šeimos kelionę žiūrėkite šį vakarą 21.00 val. per LRT televiziją. Reportažus rengia Orijus Gasanovas ir Akvilė Kavaliauskaitė. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

:D

Ir aš norėčiau keliauti, bet už ką pragyventi ten užsienyje, jei tik keliausi. Dirbt reikia, jeigu nekrenta iš dangaus tugrikai

OHO

Turtingas aktorius...

na

Kad daug keliauja - šaunuoliai, kad vaikus tikisi deramai išmokyti nuotoliniu būdu - kvailystė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS