Apie V. Pranckiečio pasitraukimą jau kalba ir S. Skvernelis | Diena.lt

APIE V. PRANCKIEČIO PASITRAUKIMĄ JAU KALBA IR S. SKVERNELIS

Jei Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis nemato galimybių konsoliduoti Seimo darbo, jis galėtų svarstyti apie traukimąsi iš šių pareigų, sako premjeras Saulius Skvernelis.

„Aš manau, kad tai jo sprendimas, manau, kad jei jis neturi galimybių, jei jis nemato galimybių sukonsoliduoti Seimą, daryti tuos sprendimus, kad darbas taptų efektyvesnis, – tai vienas sprendimas. Jei jis taip pasakė turėdamas omenyje, kad tos lyderystės imsis ir padarys, ką aš minėjau, galbūt tai ir pavyks padaryti“, – penktadienį interviu delfi.lt konferencijoje sakė premjeras, paklaustas, ar V. Pranskietis turėtų trauktis.

Ketvirtadienį vykusiame mitinge prie Seimo „valstiečių“ atstovas V. Pranckietis pareiškė, kad jam gėda dėl kai kurių Seimo narių. Po šių pareiškimų, į sceną užlipęs „valstiečių“ vadovas Ramūnas Karbauskis pareiškė, kad jei V. Pranckiečiui gėda, jis turėtų trauktis.

„Jeigu jam gėda, mes Seime renkam Seimo pirmininką, mes galim išrinkti ir kitą pirmininką, jeigu jam gėda. Jeigu jam gėda, jis turi atsistatydinti“, – mitinge pareiškė R. Karbauskis.

Savo ruožtu S. Skvernelis nevertino, kuris iš politikų labiau pasikarščiavo, ir delfi.lt tvirtino, kad „ir vieno ir kito žodžiuose galime rasti argumentų“.

„Tikrai nesakysiu, kas pasikarščiavo, matyt, emocijų buvo ir pas vieną, ir pas kitą, ir vieno, ir kito žodžiuose tikrai galima rasti argumentų, pagrindžiančių tokį pasakymą. Bet kas toliau? Jei pasakei, matai, kad kažkas netvarkoje, turi turėti aiškų planą, ryžtą ir įrankį tą netvarką pakeisti į tvarką“, – kalbėjo S. Skvernelis.

V. Pranckietį į Seimo pirmininko pareigas pasiūlė valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

o

nesupras nei vieno iš tos kolūkio vastiečių klounu kas kam tinka matote jau mentui netinkamas pranskietis reiktu tauktis iš seimo ir iš visos kolūkio naudmenu partijos , o antru raundu yra tiesus kelias visems pradedant mento garbei, juk nusibodai tu veikėjas juk nieko tavo darbo metu žmones nemato tik rėtėnos pagal urbšio festa išsakyta kiekvienam iš jūsų veikėju, o dirbti nori tik į kiaurus vartus arba pro šali stumdosi, rodyk pąvyzdi tu premjero poste netinkamas pone atsistatydink ir eik prie konvojaus darbo kiek galima vilkinti ,juk liaudis mato tavo kombinacijas matote algas didins iš lošimo naktyniu voru kur subėga chebra suneša piniga o tas jau dalinti pradėda gydytojams taip juk tu kas per vienas kad lošimu namai lyg tai priklausytu ponui, o čia taip bajeris niekur tokio bardako nebuvo ir nėra kaip šitoj tinginiu ir aferistu šali,

Zenonas Priekuliškis

Tai ką Skvernelis nesiruošia pats dar trauktis, siūlo kitiems? Kamerą jam be "sartiro"?

Šnekutis

Nepraleido progos lyžtyelt Krabauskiui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS