Baltijos šalys tarsis dėl okupacijos žalos atlyginimo | Diena.lt

BALTIJOS ŠALYS TARSIS DĖL OKUPACIJOS ŽALOS ATLYGINIMO

  • 6

Teisingumo ministras Elvinas Jankevičius ketvirtadienį išvyko į Rygą, kur Baltijos šalys tarsis, kaip reikalauti sovietų žalos atlyginimo.

Tarptautinėje konferencijoje bus pristatyti atlikti tyrimai apie okupacijos metu padarytą žalą Lietuvai, Latvijai ir Estijai, pranešė Teisingumo ministerija.

„Bus aptarta, kokiomis teisinėmis priemonėmis bus siekiama identifikuotų nuostolių atlyginimo“, – rašoma pranešime spaudai.

Sovietų Sąjunga Baltijos šalis okupavo Antrojo pasaulinio karo metais. Rusija iki šiol atsisakė atlyginti okupacijos žalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

zelemuncikas

Be abejonES.,kad žžala privalo būti atlyginta CCCP teisių ir pareigų peremejo RUSIJOS..

???

Ir kodėl taip gatvės politikieriams taip patinka išnaudoti politikoje vaikus? Dar suprasčiau , jog tai vyksta Lietuvoje, bet tai vyksta visame pasaulyje.

Kkkl

Jūs esat runkeliai amžiams rusų glėbyje,jūsų žemes iš švedų išpirko Rusijos Petras pirmasis ir sumokėjo už tas žemes auksu ,kitokiu atveju jūsų jau nė kvapo tokių pusdurniu būtų nelikę,o Kita jus pirma viską grąžinkite Rusijai ką privatizavimo ,fabrikus kelius uostus ,ir visa infrastruktūra struktūra ,o po to buciuokit jiems siknaskyle ,kad parama atsiųstų,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS