Darbo partija sumokėjo visą „MG Baltic“ byloje teismo skirtą 301,2 tūkst. eurų baudą | Diena.lt

DARBO PARTIJA SUMOKĖJO VISĄ „MG BALTIC“ BYLOJE TEISMO SKIRTĄ 301,2 TŪKST. EURŲ BAUDĄ

Darbo partija trečiadienį sumokėjo visą vadinamojoje „MG Baltic“ byloje teismo skirtą 301,2 tūkst. eurų baudą. Tai Eltai patvirtino partijos pirmininkas Andrius Mazuronis.

Šią savaitę toje pačioje byloje teismo skirtą 376,6 tūkst. eurų baudą jau sumokėjo ir Liberalų sąjūdis.

ELTA primena, Apeliaciniam teismui vadinamojoje „MG Baltic“ byloje pripažinus Liberalų sąjūdį bei Darbo partiją kaltomis, opozicijoje prasidėjo kalbos apie nepasitikėjimą teistomis politinėmis jėgomis. Seimo mažumos atstovai paragino stabdyti parlamento darbą, taip pat kelti klausimai, ar Seimas gali pasitikėti nuteistos partijos lydere V. Čmilyte-Nielsen kaip parlamento pirmininke, o Darbo partijos pirmininku Andriumi Mazuroniu kaip vicepirmininku.

Opozicijoje esančios Mišrios grupės seniūnė Agnė Širinskienė savo ruožtu ketina registruoti įstatymų pataisas, draudžiančias partijoms skirtas baudas mokėti iš dotacijų lėšų. Tokią idėją ji išsakė po to, kai gruodžio pradžioje raštų iš Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) ir Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) dėl jiems paskirtų baudų mokėjimo sulaukę Liberalų sąjūdis ir Darbo partija patikino, kad gautas baudas „MG Baltic“ byloje ketina mokėti iš valstybės dotacijų lėšų.

Apeliacinis teismas „MG Baltic“ byloje Liberalų sąjūdžiui skyrė 376,6 tūkst., o Darbo partijai – 301,2 tūkst. eurų baudą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ne partijos sumokėjo,

bet visi Lietuvos žmonės ...

Čia

valstybinė komedija, žmonių pinigai eina ratuku , valstybei ,vagims ,valstybei vel vagims. Genialu, arba debilizmas neturi ribų.

taigi

Susikibkite su liberastais ir laisviečiais už rankyčių ir pirdum iš seimo. Neturite jokių vertybinių ar ideologinių pagrindų, tai po poelgio balsuojant UŽ apkaltą Gražuliui. Parsiduodate , kaip....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS