Darbo partija pirmininką rinks kovo 17 dieną | Diena.lt

DARBO PARTIJA PIRMININKĄ RINKS KOVO 17 DIENĄ

Darbo partija šeštadienį pranešė, kad naujojo pirmininko rinkimai įvyks per partijos suvažiavimą kovo 17 dieną.

Anksčiau rinkimai buvo numatomi sausį, bet partijos vadovybė konstatavo, kad prieš tai būtina pakeisti partijos statutą.

Rinkiminis suvažiavimas bus organizuojamas Kaune.

„Šiandien pakeistas Statutas suvažiavimą, kuriame būtų renkamas Partijos pirmininkas, leidžia sušaukti po 60 dienų. Jis įvyks kovo 17 d. Kaune. Tą dieną ir bus išrinktas naujasis Darbo partijos pirmininkas“, – rašoma  šeštadienį paskelbtame partijos pranešime spaudai.

Daugelis stebėtojų prognozuoja, kad į partijos pirmininko pareigas gali grįžti jos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas. Dabar partijai laikinai vadovauja Šarūnas Birutis.

2016 metais Darbo partija rinkimuose į Seimą daugiamandatėje apygardoje neperžengė 5 proc. balsų slenksčio, o vienmandatėse apygardose mandatus iškovojo du jos atstovai.

Už Darbo partiją šiuo metu balsuotų 3 proc. rinkėjų, rodo naujienų agentūros BNS užsakymu tyrimų kompanijos RAIT lapkritį atlikta apklausa.

Gairės: Darbo partija
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Irena

Dive mano visi prie lovio nori. Grizta dARBO PARTIJA. save vertina kaip mepakeiciamais, bet ar galima ibristi i upe antra karta i ta pati vandeni. Surinkti gerbejus 6ios partijos, kai jie visi isilakste kasa kur yra sunkiau nei laimeti milijona. Nemanau,kad man ta partija reikalinga siuo metu Lietuvai ir rinkejams. Atejo jau valstieciai ir kas is to, negi labai kas pasikeite, kaip vazioavi i u=-sieni jaunimas taip ir vaqziuoja toliau, paziuresime kiek ju siemet isvaziuos. O tai parodo, kokia partijos muostata apie emigrantus,Jie vaziavi ir vaziuos niekas ju nessustabdys,Nes algis tren 5 kartus didesnes ir cia, ir poziuris i zmnogu ten kur kas geresnis nesvarbui kad tu emigrantas, darbdaviui svarbu kad tu esi geras darbuotojas ir gerai dirbi.

Danute

Kada is akiracio dings sukciai? Asmuo kurio niekam nepavyksta atsikratyti. KAIP MATOME IS VISU IVYKIU baisu tikrai gyventi LIETUVOJE KAI VISKAS TAIP VYKSTA.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS