A. Dulkys lankys Pakruojo gydymo įstaigas | Diena.lt

A. DULKYS LANKYS PAKRUOJO GYDYMO ĮSTAIGAS

  • 7

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys pirmadienį lankysis Pakruojyje, kur apžiūrės vietos gydymo įstaigas, pranešė ministerija.

Numatyti jo apsilankymai Greitosios medicinos pagalbos stotyje, Pirminės sveikatos priežiūros centre ir Pakruojo ligoninėje.

„Ministras A. Dulkys vizito metu domėsis gydymo įstaigų darbu, išklausys pasiūlymus, kokie sprendimai prisidėtų, mažinant biurokratinę naštą kasdieniame gydytojų ir slaugytojų darbe, taip pat aptars eilių situaciją“, – pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Praėjusią savaitę ministras apžiūrėjo Vilkaviškio gydymo įstaigas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

aisku

Dulkys jėga.

klp

Laiko švaistymas. Geriau apsilankytų "incognito" Klaipėdoje Jūsrininkų ligoninėje priėmimo skyriuje po darbo valandų. Bent sužinotų kaip veikia jo "vadovaujama" sistema. Galėtų kartu su nausėda, o tai tas juk net nežino, kad jo "gerovės" valstybėje vaistinėse antibiotikų nebėra. Nabagų nabagai.....

Dar verciau :

Kodel nepareikalaujama irengti plovimo ciurkslemis vartus isvykstancioms is karjero masinoms!? Nuplautu ratus,sudrekintu krovini,nes uzdengus tenta,is po jo dulka daug intensyviau,nei vykstant atviru kebulu! Juolab,kad vandens tie karjerai prikaupe ezerus. Juk tai - visuomenes ir darbuotoju sveikata ir saugumas! Velgi,karjerai dirba nuo 6 ryto iki 19 vakaro! O kaip aplinkiniu ramybe!? O vilkiku eiles is vakaro pakrovimui ir startai ryte i objektus net nuo 3 val nakties!? Juk kencia ne tik vairuotojai,o visi aplinkui ir pakeliui! Ka SAM mano apie visa tai? Beje,tose eilese nera net siuksliu konteineriu ir budeliu rimtam reikalui!!! Gal pazvelgtumete,ponas ministeriau!?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS