E. Masiulis: esu labai sukrėstas | Diena.lt

E. MASIULIS: ESU LABAI SUKRĖSTAS

  • 12

Kyšininkavimu įtariamas Liberalų sąjūdžio pirmininkas Seimo narys Eligijus Masiulis teigia esąs labai sukrėstas, bet negalįs komentuoti mestų kaltinimų.

„Esu žmogiškąja prasme labai sukrėstas. Šiuo metu vyksta procesiniai veiksmai, todėl negaliu nieko komentuoti“, – ketvirtadienį žurnalistams sakė politikas.

Jis vylėsi, kad artimiausiu metu galės pranešti savo poziciją dėl mestų įtarimų.

„Labai tikiuosi, kad artimiausiu metu galėsiu pateikti oficialią poziciją ir savo vertinimą“, – kalbėjo politikas.

E.Masiulis su žurnalistais bendravo daugiabučio namo, kuriame gyvena, kieme Vilniuje. Apie 16 val. iš jo buto išėjo teisėsaugos pareigūnai, darę kratą politiko namuose. Jie išsinešė porą maišų ir kelis lagaminus.

Specialiųjų tyrimų tarnyba ketvirtadienį pranešė tirianti įtarimus, kad verslo koncerno „MG Baltic“ atstovai Liberalų sąjūdžio lyderiui E.Masiuliui perdavė 100 tūkst. eurų kyšį.

Atliekant tyrimą ketvirtadienį atliktos kratos šio verslo koncerno prezidento Dariaus Mockaus ir viceprezidento Raimondo Kurlianskio darbo vietose, E.Masiulio namuose, automobilyje, darbo vietoje ir jo vadovaujamo Liberalų sąjūdžio būstinėje. 

Anot STT, priimtas nutarimas E.Masiulį apklausti specialiuoju liudytoju. Konstitucija numato, kad Seimo narys be Seimo sutikimo negali būti traukiamas baudžiamojon atsakomybėn.

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė BNS sakė, kad krata atlikta ir E.Masiulio darbo vietoje parlamente. Iš jo paimtas Seimo nario kompiuteris.

Liberalų sąjūdis pranešė, kad yra pasirengęs bendradarbiauti su teisėsauga ir atsakys pareigūnams į visus klausimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

į kalėjimą.....

Vargšas nabagėlis.........nepasisekė išplauti mūsų pinigų......

mat

sukrestas mat jis, gal dar ir nuliudes, mat, nepavyko... Ir kas galetu paneigti, kad tai pirmas atvejis? Izulus menkysta...

ooo

kurgi ne...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS