Generalinė prokurorė apie K. Bartoševičiaus bylą: sužinosite visą informaciją | Diena.lt

GENERALINĖ PROKURORĖ APIE K. BARTOŠEVIČIAUS BYLĄ: SUŽINOSITE VISĄ INFORMACIJĄ

Generalinė prokurorė Nida Grunskienė sako, kad visa informacija apie buvusio parlamentaro Kristijono Bartoševičiaus bylą dėl galimo vaikų seksualinio prievartavimo ir tvirkinimo bus pateikta jau šią savaitę.

„Artimiausiu metu, t.y. šios savaitės bėgyje jūs sužinosite visą informaciją“, – žurnalistams pirmadienį sakė prokuratūros vadovė.

Birželį ji tvirtino, kad laukiama ekspertų išvadų, o galutinius procesinius sprendimus byloje tikimasi priimti liepą.

Prokuratūra K. Bartoševičiui vasario 1 dieną pateikė įtarimus dėl galimo nepilnamečio ir mažamečio asmens seksualinio prievartavimo bei tvirkinimo prieš keturis asmenis, nusikaltimai, kaip įtariama, įvykdyti jam esant Seimo nariu.

Artimiausiu metu, t.y. šios savaitės bėgyje jūs sužinosite visą informaciją.

Naujienų portalas „Delfi“ skelbė, kad įtariama, jog K. Bartoševičius tvirkino berniukų ir jaunuolių choro „Ąžuoliukas“ auklėtinius.

Ikiteisminį tyrimą dėl galimo nepilnamečių ir mažamečių seksualinio prievartavimo bei tvirkinimo prokuratūra atlieka nuo pernai lapkričio.

Įtarimai K. Bartoševičiui pateiktį vasarį, Seimo nario mandato jis atsisakė sausio pabaigoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (45)

vienas ir tas pats pedr@stas

matyt pedofilo bartosevičiaus draugelis štampuoja seriją ginamūjų komentarų kas tik įrodo kad Lietuvoje veikia pedofilų tinklas

pametė šuniukams kaulų Aūūū

Dar nenuteistas, nelokit,- kodėl Šiliauskas suimtas dėl stiklainių, o Autokausta vėl "laimi' konkursus ? Kodėl Šiliauskas duoda parodymus prieš Matijošaitiį, o jis toliau makliauja ? Todėl, kad dar nėra teismo sprendimo.

Skaiste

O, landsbergininkų talismanas išlindo! :) Na, KGBistų/iškrypėlių fanatikai - gerai jaučiatės? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS