Konservatorius siūlo į „juodąjį“ sąrašą įtraukti V. Putiną šlovinantį reperį | Diena.lt

KONSERVATORIUS SIŪLO Į „JUODĄJĮ“ SĄRAŠĄ ĮTRAUKTI V. PUTINĄ ŠLOVINANTĮ REPERĮ

Konservatorių frakcijos atstovas Laurynas Kasčiūnas kreipėsi į Užsienio reikalų ministeriją dėl dainininko Timuro Junusovo (Timati) įtraukimo į nepageidaujamų asmenų sąrašą.

„T. Junusovas garsėja itin glaudžiais ryšiais su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. V. Putino gimtadienio proga T. Junusovas sukūrė jį šlovinančią dainą „Geriausias draugas“, – paskelbtame pranešime spaudai sako L. Kasčiūnas.

Jis taip pat pažymi, kad pavasarį T. Junusovas dalyvavo koncerte, skirtame Krymo okupacijos ir prijungimo prie Rusijos metinėmis paminėti, o prieš savaitę jis programa „Karta“ koncertavo Rusijos aneksuotame Kryme.

„Visa tai aiškiai rodo, kad T. Junusovas remia Rusijos vykdomą agresyvią politiką ir Krymo aneksiją. O būtent tai yra vienas iš veiksnių, formuojančių nepageidaujamų asmenų atvykti į Lietuvą sąrašą“, – teigia L. Kasčiūnas.

Rusijos hip hopo bei r'n‘b muzikos atlikėjo Timati koncertas „Pramogų arenoje“ Vilniuje planuojamas lapkritį. Lietuvoje jis koncertuotų nebe pirmą kartą.

L. Kasčiūnas anksčiau siūlė į nepageidaujamų asmenų sąrašą įtraukti Rusijos dainininką Filipą Kirkorovą, tačiau tai nebuvo padaryta. F. Kirkorovas Lietuvoje koncertavo Rusijoje vykstant prezidento rinkimams – dainininkas savo balsą juose atidavė ambasadoje Vilniuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Vilija

Lietuva privalo nesuteikti scenos okupantų draugams ir šlovintojams, taškas.

Makas

Nedekite tokiu baisiu nuotrauku. Vaikus gasdina.

...

Che, tai kodėl DAR 'konservai' nepareikalavo į tą 'juodąjį sąrašą' įtraukt ir paties Trampo 'už broliavimąsi su Putinu'?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS