L. Kukuraičiui strateginio valdymo klausimais patarinės N. Lisauskienė | Diena.lt

L. KUKURAIČIUI STRATEGINIO VALDYMO KLAUSIMAIS PATARINĖS N. LISAUSKIENĖ

  • 2

Prie socialinės apsaugos ir darbo ministro Lino Kukuraičio patarėjų komandos prisijungė buvusi SEB banko klientų sąskaitų aptarnavimo padalinio vadovė Nomeda Lisauskienė.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pranešė, kad N.Lisauskienė ministrui L.Kukuraičiui patarinės strateginio valdymo klausimais.

Iki tol N.Lisauskienė vadovavo SEB banko klientų sąskaitų aptarnavimo padaliniui, ėjo SEB banko Baltijos klientų sąskaitų aptarnavimo vadovės Baltijos šalims pareigas, buvo SEB paslaugų centro direktorės pavaduotoja. Dar anksčiau dirbo audito bendrovėje „Ernst & Young“.

N.Lisauskienė Vilniaus universitete yra įgijusi sisteminės ekonominės analizės specialisto diplomą, Danijos Aalborgo universitete baigė Tarptautinę verslo administravimo bakalauro programą.

L.Kukuraičio patarėjais taip pat dirba Romas Lazutka, Gabija Vitkevičiūtė ir Kristina Paulikė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dievuli,

labai jau keistos šio ministro ir jo ministerijos iniciatyvos šiandienos lietuvių bėdų kontekste: papildomos išmokos pabėgėliams, viešųjų darbų sumažinimas ar sunaikinimas, rėkte rėkiančios kitos socialinės problemos ir t.t. ir pan. Bijau, kad patarėjos patarimai nebūtų dar keistesni.

puiku

gales Lino tevo Jachta papluduriuoti ATLANTE,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS