Lenkų frakcija gina R. Tamašunienę: ją puola antikrikščioniškos jėgos | Diena.lt

LENKŲ FRAKCIJA GINA R. TAMAŠUNIENĘ: JĄ PUOLA ANTIKRIKŠČIONIŠKOS JĖGOS

Seimo valdybos sprendimu komandiruota į Australiją dalyvauti Okeanijos apaštališkojo gailestingumo konferencijoje Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) frakcijos seniūnė Rita Tamašunienė yra puolama antikrikščioniškų jėgų, mano LLRA-KŠS frakcijos seniūnės pavaduotoja Vanda Kravčionok ir LLRA-KŠS frakcijos narys Česlavas Olševskis.

„Šia tema buvo sukeltas didžiulis ažiotažas, dirbtinai sukeltas ant lygios vietos. Tas puolimas, kuris buvo organizuotas, mano įsitikinimu, yra už tai, kad ji neslepia savo krikščioniškų pažiūrų. Ir tos tokios antikrikščioniškos jėgos tuo naudojasi ir puola už pažiūras“ - trečiadienį spaudos konferencijoje Seime sakė V. Kravčionok.

Ji akcentavo, kad R. Tamašunienę į Australiją komandiravo Seimo valdyba.

„Jeigu kas turėjo abejonių ar priekaištų ar pretenzijas - tai tas abejones turėjo reikšti Seimo valdybai“,- sako parlamentarė.

Frakcijos seniūnę R. Tamašunienę gynė ir frakcijos narys Č. Olševskis, sakydamas, kad Australijoje viešėjusi kolegė nuveikė daug gerų darbų ir tai atsispindi jos parengtoje ataskaitoje.

„Frakcijos nariai yra giliai įsitikinę, kad ta kelionė buvo labai reikalinga, naudinga, aktuali ir neabejoju, kad ateičiai duos tam tikrų rezultatų“, - sakė LLRA-KŠS frakcijos narys Č. Olševskis.

Žiniasklaidoje buvo pasirodę priekaištai, kad R. Tamašunienės komandiruotė į Australiją yra galimas mokesčių mokėtojų pinigų švaistymas.

GALERIJA

  • Lenkų frakcija gina R. Tamašunienę: ją puola antikrikščioniškos jėgos
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

taip

Dievo vardu melziami krikscionys pensininkai ir griebiamasi atpirkimo ozio tik nezinia kuriame kailyje gal tu pidokunigu tvirkinanciu vaikus irpalikit ta savo /sventuma/ garbingu zmoniu sazinei kuri nesutepta veidmainisko jusu /sventumo/......

Kuzia

Pasirodo ,kad naudotis valdiškom lėšomis turizmui yra krikščioniška savybė,visi pasisakantys pries- velniai..Tai poniutei seime rojus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS