A. Maldeikienė nori Seimo kėdę iškeisti į Europos Parlamento | Diena.lt

A. MALDEIKIENĖ NORI SEIMO KĖDĘ IŠKEISTI Į EUROPOS PARLAMENTO

Seimo narė Aušra Maldeikienė Vyriausiojoje rinkimų komisijoje registravo visuomeninį komitetą „Aušros Maldeikienės traukinys“ ir žada kandidatuoti į Europos Parlamentą (EP).

Parlamentarė tvirtina, kad Seimo rinkimuose taip pat nebedalyvaus.

„Aš tai atvirai esu sakiusi tai kokį dešimt kartų“, - apie kandidatavimą į EP „Delfi“ portalui kalbėjo A. Maldeikienė, pridurdama, kad ši žinia neturėjo būti staigmena.

A. Maldeikienė tikina, kad ši kadencija Seime bus paskutinė.

„Į Seimą daugiau nebekandidatuosiu“, - tvirtino A. Maldeikienė.

„Traukinys yra labai nuostabus dalykas, kuris gali važiuoti ir į vieną, ir į kitą pusę. Aš noriu, kad Lietuva važiuotų į Vakarų pusę“, - apie komiteto pavadinimą ir tikslą kalbėjo Seimo narė.

Parlamentarė įvardijo kelias būsimo sąrašo pavardes: Povilas Poderskis, Rasa Žemaitė, Laurynas Šedvydis, Aistė Pikšrytė, Giedrius Salasevičius ir kiti.

„Tai jauni žmonės. Žmonės, kuriems yra įdomios europinės vertybės, kurie jų griežtai laikosi. Žmonės, kurie turi panašią sampratą. Keli iš jų yra parašę disertacijas, tiesiogiai susietas su Europos Sąjunga“, - savo komandą apibūdino A. Maldeikienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

vanda

Maldeikine savo subinele pasodinusi ant geros algos( tie destytojaimokslininkai gauna gal 400- i rankas-, gal dabar kiek daugiau) rado proga uzsipulti smulkius verslininkus vezejus ---stambiesiems tai ne motais , jie ir issikraustyus is Lietuvos. Tai gal maldeikien, sulyginkim ne tik vezeju algas bet ir mokslininku, mokytoju, gydytoju: tegul tiek pat gauna, kiek uzsienyje! Vairuotojai ir santechnikai ir dabar toli lenkia tuos specus, gi pati buvai ,,mokslininke'', ne vienas daktaras eina uzsidirbti ant furos.

Anonimas

Ir jos akys isiplete pajaute piniga tai dabar lis kur nereikia ir dar su sava hebra kaip paksas su seima gal ir zentuka prakis arba is rusijos draugeli

SVEIKINTINAS

Noras ir vertas masinio Lietuvos rinkėjų palaikymo.Tenai toks parlamentaras vertesnis nei keli stagnuojantys iš vakarų Europos.O ir Lietuvai geriau.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS