Naujas konfliktas tarp Lietuvos ir žydų | Diena.lt

NAUJAS KONFLIKTAS TARP LIETUVOS IR ŽYDŲ

  • 40

Pasaulio žydų kongresas pasipiktino Lietuvos gyventojų genocido tyrimų centru, esą jis pateisina nacių kolaborantus, praneša LNK žinių tarnyba.

Žydai kreipėsi į premjerą Saulių Skvernelį ir reikalauja, kad valdžia pasmerktų centro teiginius dėl Lietuvoje veikusio nacių režimo.

Negana to, dar priduria, kad tai, ką centras išaiškino yra institucinis antisemitizmas.

Genocido centras kaltinimus atmeta - teigia, kad jie niekuo nepagrįsti, o tai, ką aiškina centro istorikai - yra faktai.

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

darius

nereikia ginti kas tai dare bet nereikia pulti ko ten nebuvo itorija yra istorija kokia ji bebutu kaltos valdzios ne tauta

ALGIS

Jie tik lietuvius šokdina , KADA ŽYDAI ATSIPRAŠYS LIETUVOS UŽ TOKIŲ BANDITŲ , KAIP DUŠANSKIS IR Į JĮ PANAŠIŲ BANDITIŠKUS VEIKSMUS , NIEKAS SU RUSAIS TAIP NEKOLOBORAVO , KAIP ŽYDAI .

Anonimas

Kazin ar ilgai arabu pasaulis taikstysis su zydu invazija vis gilyn I palestinos zemes? Zydija senoveje arabijoje egzistavo ,kaip tautine mazuma.netureti savo tautines valstybes yra ,zinoma,nelaime; bet zydai tapo zydais -dziu del savo religines pakraipos,,o visumoje--- jie yra arabai ,tik veliau eme juos vadinti zydais arabijoje del atsimetimo nuo arabu religijos ,ta bendruomene zydais panoro tapti per"kitokia " religija [nors tuo metu senoveje tai buvo sekta sektantai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS