A. Palionio kandidatūra į aplinkos ministrus netiko prezidentei? | Diena.lt

A. PALIONIO KANDIDATŪRA Į APLINKOS MINISTRUS NETIKO PREZIDENTEI?

Premjeras Saulius Skvernelis nesiima komentuoti kalbų, kad esą nepavyko suderinti su prezidente Dalia Grybauskaite „socialdarbiečio“ Andriaus Palionio kandidatūros į aplinkos ministro postą.

„Nekomentuoju todėl, kad komentuoju, kai pavardės suderintos su prezidente. Iki to jokių komentarų nebūna“, - atsakydamas į žurnalistų klausimus Seime, sakė S. Skvernelis.

Premjeras neatsakė, ar šis postas gali atitekti „socialdarbiečiams“. „Negaliu komentuoti, ne pagal partiškumą siūloma į ministrų pozicijas“, - pridūrė Vyriausybės vadovas.

Kam gali būti pasiūlytas švietimo ir mokslo ministro postas, S. Skvernelis irgi nesako. „Kai tik pavardė bus suderinta, ji bus paskelbta“, - teigė Vyriausybės vadovas.

Ministras pirmininkas S. Skvernelis pirmadienį prezidentei pateikė kultūros ministro kandidatūrą.

Kultūros ministru siūlomas Mindaugas Kvietkauskas - dėstytojas, literatūrologas, Lietuvių literatūros ir tautosakos instituto (LLTI) direktorius. Jis ilgą laiką vadovavo institutui, šiuo metu dirba instituto direktoriaus pavaduotoju.

Laukiama, kada premjeras paskelbs kandidatus į švietimo ir mokslo bei aplinkos ministrų postus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pilietis

Nepraeis. Gali būti, kad ir genijus iš Oxfordo. Bet jis medžiotojas.... Būtų koks veganaz, tai visai kitas reikalas, Baravykaitė jį iš karto patvirtintų.

Jolanta

Palionis mano žemietis, tegu dar subręsta. Komentaras daugiau negu kvailas. gal turi įrodymų, kad Prezidentė remia grobstytojus, pateik.

na. matomai. Palionis

ne. vagis --o. toki. kandidatai. prezidentei. netinka

SUSIJUSIOS NAUJIENOS