Po V. Uspaskicho interviu sukilo Ž. Pinskuvienė | Diena.lt

PO V. USPASKICHO INTERVIU SUKILO Ž. PINSKUVIENĖ

  • 6

Penktadienį publikuotame interviu Darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas sukritikavo dabartinius partijos darbus ir iš dalies supeikė naująją pirmininkę Živilę Pinskuvienę.

„Visų pirma, prieš skelbiantis viešoje erdvėje, reikia bent pasidomėti tuo, apie ką kalbi. Juk ir pats V. Uspaskichas tame pačiame interviu sako: „netikslumas politikoje yra melas“. Todėl pateikiu tiesą: niekam iš gerb. Viktoro išvardintų asmenų nebuvo siūloma tapti mano, Darbo partijos pirmininkės, pavaduotojais“, – išplatintame pranešime teigė Ž. Pinskuvienė, reaguodama į V. Uspaskicho teiginius, kad esą Kęstutis Daukšys, Artūras Paulauskas, Vydas Gedvilas, galbūt Virginija Baltraitienė ragino Ž. Pinskuvienę balotiruotis į pirmininkes, bet nei vienas nesutiko būti jos pavaduotoju.

Politikės teigimu, Darbo partija šiuo metu atsinaujina ir tai esą daro atnaujindama komandą.

„Mes nevaidiname ir nevaidinsime, kad keičiamės – mes imsimės veiksmų. Ir į suvažiavimą atvykę apie tūkstantį žmonių išreiškė palaikymą mano sprendimams. Tai daug ką pasako. Kita vertus, gal per ilgai Darbo partijos vadovybė kalbėjo arba gerai, arba nieko“, – rašė Ž. Pinskuvienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Karijotas

Pritariu Stasiui - pilstyk, nepilstyk iš tuščio į kiaurą. Vis tiek Darbo partijos nebesulipdysi. Išsilakstė kaip pelės iš skęstančio laivo. Gal šiek tiek ir pyksta, gal šiek tiek ir niršta Kremliaus šalininkai, vis prasivardžiuoja. Užuojauta - istorijos rato atgal nepasuksi.

Stasys Kirdeikis

Neverta rietis viešoje erdvėje dėl politinio lavonėlio.

n

manau ,kad uspaskichas dėl savo ramybės ir susitarimo ,______išdavė savo buvusią partiją ,kaip ir žmones , juo patikėjusius ,kad jis dirba Lietuvai ,deja ,kad tai tik buvo žaidimas ,,,sėkmės uspaskichui tarnauti dabar konservatnikams landsberginiams ,juk tai arčiau savų marškinių ,,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS