Prezidento rinkimų reitingai: daugiausia šansų turi G. Nausėda? | Diena.lt

PREZIDENTO RINKIMŲ REITINGAI: DAUGIAUSIA ŠANSŲ TURI G. NAUSĖDA?

  • 57

Daugiausia galimybių laimėti kitąmet vyksiančius prezidento rinkimus turėtų ekonomistas Gitanas Nausėda, premjeras Saulius Skvernelis ir Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, rodo pirmadienį paskelbti apklausos rezultatai.

Į pirmąjį penketuką taip pat patenka buvęs diplomatas Vygaudas Ušackas ir Seimo narė Ingrida Šimonytė. Tai parodė naujienų portalo delfi.lt užsakymu visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ atlikta apklausa.

Jos duomenimis, už G. Nausėdą būtų balsavę 22,9 proc. respondentų, už S. Skvernelį – 12,8 proc., o už V. Matijošaitį – 12,2 procento. Tyrimo rezultatų paklaida – 3,1 procento, esminių pokyčių nuo mėnesiu anksčiau atliktos apklausos nėra.

V. Ušacką tyrimo metu palaikė 6,9 proc. apklaustųjų, I. Šimonytę prezidente norėtų matyti 5,3 proc. respondentų.

Balandžio 17-26 dienomis apklausta 1015 gyventojų nuo 18 iki 75 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (57)

NBA

Ble negaliu ziuret y ta gavnodelca

Anonimas

Gerbiamieji, kieno čia prokomunistiniai reitingai ir kas iš to turi naudą senatvėje??! Kieno užsakymu yra apklausiami respondentai, su kuriais gaidys iš vištidžių neturi jokio ryšio. Gaidys t virtina, kuris teikia informaciją Lietuvos ,,šudryčiui'', - buvo apklausti 1018 respondentai?? Skaitykite ir toliau, nes šią informaciją ,,Lietuvos rytui'' teikia vištidės gaidys...

Auksinė žuvelė

Balsuokime už Šimonių vištą, gal mums auksinių kiaušinių pridės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS