R. Karbauskis pamiršo deklaruoti, kad pirko naują visureigį | Diena.lt

R. KARBAUSKIS PAMIRŠO DEKLARUOTI, KAD PIRKO NAUJĄ VISUREIGĮ

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis, kalbėdamas apie viešųjų ir privačių interesų ir turto deklaravimą, sako nesąs apdraustas nuo klaidų, bet jos, anot politiko, nepadarė įtakos nei valstybei mokamiems mokesčiams, nei kitiems kažkokiems dalykams.

„Dėl to belieka tik apgailestauti, kad ta klaida pasitaikė. (...) Deklaravau automobilį, manau, kad viskas deklaruota. Kiekvieną sykį tikriniesi, stengiesi klaidų nedaryti, deklaracija didelė, kartais pasitaiko padaryti klaidų. Tik tai viena reikėtų pasakyti: nei viena mano klaida, jeigu yra kokia nors padaryta, ji niekaip ne padarė įtakos mokesčiams, ir aš tuo labai džiaugiuosi, nes tada jausčiausi nepatogiai prieš kiekvieną mokesčių mokėtoją ir valstybę, kad aš suklydau skaičiuodamas mokesčius. Tu deklaruoji privačių ir viešųjų interesų deklaracijoje ir automatiškai pagalvoji, kad jau „uždeklaravai“, tai ta klaida ir buvo, kad deklaravau vienoje deklaracijoje, o kitoje deklaracijoje neįrašiau. Kiekvienas žmogus, kuris kažką daro, gali padaryti klaidų“, - antradienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Taip jis komentavo žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie tai, kad pernykštėje šeimos turto ir pajamų deklaracijoje nenurodė įsigyto visureigio „Cadillac Escalade“.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Gal gana visus sergančius alzheimeriu rinki į seimą.Tai jie tą ,tai kitą deklaruoti pamiršę. Negi nėra sveikų žmonių , o gal čia tik politikų ir valdininkų liga.

Retorinis klausymas

Ar gali Seimo kultūros komiteto pirmininkas vieną dieną pamiršti savo galvą ir turtus?

Anonimas

Lietuvos seimas apsipirkes nuo galvos iki koju.Bet visko nerodo.Tik Karbauskis liko atpirkimo ozys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS