Rinkimų debatų laidoms per TV numatyta skirti ketvirtį milijono eurų | Diena.lt

RINKIMŲ DEBATŲ LAIDOMS PER TV NUMATYTA SKIRTI KETVIRTĮ MILIJONO EURŲ

  • 3

Politikų diskusijų laidoms per radiją ir televiziją Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) numatė išleisti maždaug ketvirtį milijono eurų. Palyginti su praėjusiais parlamento rinkimais, planuojamos išlaidos yra bent penkis kartus didesnės, rašo „Lietuvos žinios“.

Rengiamasi įsigyti 71 TV diskusijų laidą, skirtą vienmandatėse apygardose besivaržantiems politikams. Tai šių metų Seimo rinkimų naujovė.

2012 metų Seimo rinkimuose VRK pirko tik Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) debatų laidas, jos mokesčių mokėtojams atsiėjo apie 44 tūkst. eurų. Šiemet kiekvienoje Seimo vienmandatėje rinkimų apygardoje bus rengiama viena TV diskusijų laida, jas atrenkant orientuojamasi į regioninius transliuotojus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jonas Lietuvis

Kokios diskusijos. Kad meluotų už mūsų pinigus.Du politologai kamantinėja vieną kandidatą, ir tik apie nuveiktus darbus. Ir intelektualinis koeficientas turi būti viešai paskelbtas,ir patikrintas patikimais metodais.

suduvis

Man atrodo kad šiems ,,cirkams,, negalima mokėti nei cento mokesčių mokėtojų pinigų, jei nori surengti nemokamą komediją ,,mieliems,, rinkėjams, tai tegul rengia už savo pinigus pamatysit kaip sutrumpės laikas ir pagirika. Juk prieš rinkimus pasiploninę liežuvius suokia kaip lakštingalos.

Manau,

kad tai pinigai, išmesti į balą. Politikierių pažadais jau niekas seniai nebetiki ir tų "diskusinių" nuobodybių beveik niekas nežiūri.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS